חשבון Google שלך מושבת מה זה אומר?

• הוסף לסימניות
תנסו לשלוח הודעת צאט אל הכתובות החסומות ממייל אחר
תראו שזה מראה בפרופיל כאילו שזה נמחק עם פס באלכסון על הפרופיל

• הוסף לסימניות
גם לי נחסם
יש פתרון ??

• הוסף לסימניות
גם לי נחסם אתמול בלילה.
קרה לי לפני תקופה עם חשבון אחר,
והתכתבתי במשך שבוע בערך עם גוגל.
אין להם שום דרך (או רצון) לעזור, חוץ מהתכתבות מתישה עם בוט לקוני שחזר שוב ושוב על אותם דברים.
מי ששוקל לשלם על מנוי בגלל זה- חבל על הכסף.
הדבר היחיד שעזר היה לקבל סמס למספר כלשהו, לא משנה איזה.

• הוסף לסימניות
גם לי נחסם.
יש פתרון בלי SMS?

• הוסף לסימניות
נראה קצת חשוד מספר המשתמשים שניתקלים בבעיה הזו היום...
גם נתקלת בהודעה:
איתרנו פעילות חריגה בחשבון שאליו ניסית להיכנס. כדי להמשיך, יש לפעול לפי ההוראות הבאות.

כבר חצי שעה עם תמיכה של גוגל בצ'אט אבל הם לא מצליחים להבין/לעזורי לי
אם למישהו יש ניסיון בפתרון הבעיה, אשמח.
צפה בקובץ המצורף 1685776
לנו גם קרה מאתמול בדיוק אותו דבר

• הוסף לסימניות
וואו גם לי זה קרה!
מעניין שזה קרה להרבה אנשים בשעות האחרונות
יש מה לעשות? (אני יכולה להשיג מישהו שיקבל בשבילי הודעת SMS אם זה יעזור...)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לכאורה זה בוט AI שחוסם בלי חשבון השאלה מה הטריגר לחסימה (בחיפוש גוגל רואים שבשנתיים האחרונות - עד כמה שחיפשתי מספיק - חוסמים יותר ויותר בלי לפתוח ובלי לבדוק)
מספר חשבונות, ספאם, כמות שליחת הודעות?

• הוסף לסימניות
זה מה שכתוב לי
איתרנו פעילות חריגה בחשבון שאליו ניסית להיכנס. כדי להמשיך, יש לפעול לפי ההוראות הבאות.
ספק מספר טלפון על מנת להמשיך. נשלח קוד אימות שבו אפשר יהיה להשתמש כדי להיכנס.

והמספר טלפון לא עובד אז מה עושים? הוא לא נותן לי עוד אפשריות.
הפיתרון הוא פשוט מאוד אפשר לכתוב מספר טלפון אחר שאליו יישלח ההודעה וזה נפתח בקלות [סתם טיפ. בעת שפותחים מייל טוב מאוד להוסיף מספר פלפון וכשצריך לאמת הם מבקשים רק למלאות את המספר ואין צורך שזה יעבודוגם לא SMS בהצלחה]

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה