עזרה חשבון PAYPAL בלי SMS

• הוסף לסימניות
קניתי לפי כמה חודשים בעליאקספרס מוצר
הוא (כמובן לא) הגיע...
ואני לא מצליחה לפתוח סכסוך
בהתכתבות עם המוכר הוא מוכן לתת לי החזר לחשבון PAYPAL
אבל בנסיון פתיחת חשבון הוא דורש מס' נייד לשליחת הודעה
יש מצב לדלג את זה? לקבל סיסמה במייל?

• הוסף לסימניות
קניתי לפי כמה חודשים בעליאקספרס מוצר
הוא (כמובן לא) הגיע...
אבל בנסיון פתיחת חשבון הוא דורש מס' נייד לשליחת הודעה
יש מצב לדלג את זה? לקבל סיסמה במייל?
פשוט לא לכתוב מספר טלפון

• הוסף לסימניות
תקראי ותבררי כאן בפורום למה, כי אם יש אפשרות כזו עדיין, לא כדאי לפספס אותה בשום פנים ולהסתמך על הבטחת המוכר!!
לגבי יצירת חשבון, כמדומני שזה לא פשוט כאשר באים ליצור בצורה מסודרת. כי הם רוצים לאמת שזה משתמש אמיתי ולא פיקטיבי, ככל הנראה.
אבל כאשר מגיעים לשלם על מוצר דרך פייפאל ויוצרים חשבון באותה פעולה שמכניסים את פרטי האשראי, הוא מדלג על שלב זה, כנראה אשראי זה מספיק אמין. אם כי אח"כ הוא מטריד שכדאי להוסיף לחשבון.

• הוסף לסימניות
ברישום באתר של פייפאל הוא לא נותן לדלג על הטלפון
אני פשוט צריכה למצוא עכשיו מה לקנות בפייפאל:(???

• הוסף לסימניות
אני פשוט צריכה למצוא עכשיו מה לקנות בפייפאל:(???
מעצבן. ייתכן שזה משנה מאיזה ספק גולשים. יש ספקים שנותנים כתובות IP שיתופיות ויש חברות שמזהות זאת כהתקפה כיוון שהרבה מחשבים ניגשים מכתובת זו, אז הן מקשיחות תהליכים באופן אוטומטי לזיהוי אנושי.
מוזר מימני הוא לא דרש SMS
באיזו דרך יצרת את החשבון ולפני כמה זמן זה היה?

• הוסף לסימניות
מעצבן. ייתכן שזה משנה מאיזה ספק גולשים. יש ספקים שנותנים כתובות IP שיתופיות ויש חברות שמזהות זאת כהתקפה כיוון שהרבה מחשבים ניגשים מכתובת זו, אז הן מקשיחות תהליכים באופן אוטומטי לזיהוי אנושי.

באיזו דרך יצרת את החשבון ולפני כמה זמן זה היה?
כחודשיים דרך המחשב

• הוסף לסימניות
התכוונתי מבין שתי דרכים אלו:
לגבי יצירת חשבון, כמדומני שזה לא פשוט 1. כאשר באים ליצור בצורה מסודרת. כי הם רוצים לאמת שזה משתמש אמיתי ולא פיקטיבי, ככל הנראה.
2. אבל כאשר מגיעים לשלם על מוצר דרך פייפאל ויוצרים חשבון באותה פעולה שמכניסים את פרטי האשראי, הוא מדלג על שלב זה, כנראה אשראי זה מספיק אמין. אם כי אח"כ הוא מטריד שכדאי להוסיף לחשבון.

• הוסף לסימניות
גם לי יש חשבון פייפאל, לא הייתי צריכה SMS לצורך יצירת החשבון.
מידי פעם הוא מבקש לעדכן את מס' הטלפון כדי לשלוח SMS
אני לוחצת על הלחצן "פעם אחרת" (משו בסגנון)
וזהו.

• הוסף לסימניות
לי הוא נתן לפתוח בלי
אבל אח"כ היתי צריכה לאמת אז התקשרו אלי והעלו את אחותי על הקו ולה נשלח הSMS

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה