התייעצות חשבונית מטורפת של פרטנר...

• פותח הנושא dem
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
על איזו שיחה לחו"ל בקידומת שגויה....
יש מה לעשות?!!
המוקדנית אומרת שלא
לאיים על ניוד יכול לעזור?!

אשמח לכל עיצה...

• הוסף לסימניות
מה שבטוח שלאיים בניוד יכול לגרום להם לבדוק יותר ברצינות מה אפשר לעשות ובדרגים יותר גבוהים מהמוקדנית הפשוטה.
אין מה להפסיד....

• הוסף לסימניות
מה יעזור לאיים בניוד? שהם יפסידו את הטעות של הפעם הבאה? הרווח החודשי של כמה ש"ח לא אמור לעזור לחוב של מאות ש"ח.

תפנו בכתב לפניות הציבור שלהם ותבקשו הנחה. זו טעות שלכם והם לא חייבים לכם כלום.

• הוסף לסימניות
גם אני החודש עם חשבונית מטורפת של פרטנר, וללא שום שיחה לחול.
שוחחתי עם המוקדנית - טענה שביקשנו לבטל את החבילה ללא הגבלה לפני כחודש וחצי. דרשתי לקבל תיעוד של הבקשה הזו - התחילה לבדוק, חזרה אחרי כמה דקות שאני צודקת ובאמת לא הייתה בקשה כזו...
בקיצור, הבטיחה שיחזרו אלי תוך מס' ימים עם תשובה אחרי בדיקה של החיוב. אבל בינתיים יגבו ממני סכום מטורף לגמרי, חצי שקל לכל דקת שיחה. זה נורמלי? אני צריכה עכשיו לחכות שהם ימצאו את הטעות ולתת להם בינתיים הלוואה על כל הסכום הזה?
יש מה לעשות?

• הוסף לסימניות
הם צריכים להחזיר חיוב שגוי תוך כמה ימים בצירוף הצמדה ו16 ש"ח.
אין הרבה מה לעשות לגבי ההלוואה, טעויות קורות.

תשלחו גם פניה בכתב שתהיה לכם הוכחה לבקשת ההחזר.

• הוסף לסימניות
פעם היתה לנו שיחה של כ 10 דק בשבת (אחד הילדים..) וחויבנו 500 ש"ח
אחרי התעקשות ופניה לקו החם וכו הם החזירו הכל

• הוסף לסימניות
יכול להיות שזה שיטת מצליח?
גם אלינו הגיע חשבונית מפרטנר של כמה מאות
שיחה לחו"ל מהטלפון הניח
ואין סיבה שמישהו טעה וחייג דרך 012
(בד"כ מתקשרים דרך המספרים ששמורים בטלפון ושם זה כבר שמור עם 019)
יש מה לעשות?
לבקש פרוט שיחות?

• הוסף לסימניות
יכול להיות שזה שיטת מצליח?
גם אלינו הגיע חשבונית מפרטנר של כמה מאות
שיחה לחו"ל מהטלפון הניח
ואין סיבה שמישהו טעה וחייג דרך 012
(בד"כ מתקשרים דרך המספרים ששמורים בטלפון ושם זה כבר שמור עם 019)
יש מה לעשות?
לבקש פרוט שיחות?
בהחלט, מה יש לך להפסיד?

• הוסף לסימניות
גיליתי אפשרות חדשה (בשבילי לפחות) לבדיקת ניצול הדקות בחבילה באתר של רמי לוי
בלשונית 'פרטי מנוי' תחת אזור אישי מופיע פירוט "דקות שיחה כלולות" ובו כתוב בדיוק כמה דק נותרו לניצול החבילה

• הוסף לסימניות
זה חדש באמת, זה לא היה.

זה גם מעודכן לעכשיו ולא ללפני יומיים!
כל הכבוד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

נסעתי לחו"ל ללא חבילה,
ולא עניתי אפילו פעם אחת, אוחם לצערי המענה הקולי האטומטי (המצוי בטלפונים כשרים דוגמת 4*4 5*5 וכדו'), נשלחו אלי צינתוקים, אבל אפילו לא הקשבתי להם כי חשבתי שאיני עונה, והם שולחים צינתוקים בכדי שלא אענה לשיחות.וכעת מחייבים אותי ביותר מ1000 ש"ח, על השיחות שנכנסו אלי. האם יש מה לעשות, כבר שגעתי אותם ודיברתי עם מנהל וכו' וכו'.

כמו כןנסעתי שוב לחו"ל עם חבילה, חרגתי ממנה, וחששתי שיתכן שאני חורג, חייגתי אליהם שוב ושוב ושוב, והשיחה לא עברה עקב תקלה שלהם, (יש לי הסרטה של זה), ובסוף למחרת לאחר שבפלאפון שלי לא הצלחתי לבצע שיחה, לקחתי פלאפון ממשהו אחר, והתקשרתי אליהם , ואמרו לי שהחבילה נגמרה אבל דיין לא חרגתי,
כעת הם טוענים שחרגתי כבר יומיים קודם,
ומחייבים אותי סך של קרוב ל 800 ש"ח.
מה ניתן לעשות, כבר שיגעתי אותם, ושלחתי פנייה למשרד התקשרות, והם הגיבו לי שלפי הבדיקה במערכות שלהם נשלח אלי צינתוק שנגר החבילה, שזה שקר גס.
הם אומרים שיקחו אותי לבית משפט ויעלה לי יותר כסף.
מה עושים .
תודה רבה מראש לכל מי שיעזור.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה