דרוש מידע חשבות שכר

• הוסף לסימניות
אני מתעניינת על קורס חשבות שכר.
המליצו לי על אפשרות ללמוד דרך האינטרנט באתר של טסטמי.
בעלות 1990 כולל ספרים.
האם מישהי יודעת לתת לי מידע בתחום?
וכן האם המחיר זול/יקר?

• הוסף לסימניות
למדתי הנה"ח. האם אפשר ללמוד חשבות שכר באופן עצמאי? לא צריך להיות רשומים במקום מסוים?

• הוסף לסימניות
אני למדתי הנהל"ח+חשבות שכר בהשתלמות,
בלא יותר מ-2,000 ש"ח (אם אני זוכרת נכון)
וקיבלתי תעודה של לשכת רואי חשבון..
תכל'ס, לא באמת דרשו ממני במקום עבודתי להציג אותה (אולי יש מקומות שכן..)
בהצלחה

• הוסף לסימניות
מתעניינת על לימודי חשבות שכר בלבד בב"ב,
ללא רקע בהנה"ח.
קורס מקצועי וקצר,
איפה אתם ממליצים?
כמה זמן אמור לקחת קורס כזה? ומה בערך העלות?
תודה מראש למגיבים.

• הוסף לסימניות
מתעניינת על לימודי חשבות שכר בלבד בב"ב,
ללא רקע בהנה"ח.
קורס מקצועי וקצר,
איפה אתם ממליצים?
כמה זמן אמור לקחת קורס כזה? ומה בערך העלות?
תודה מראש למגיבים.

קרובת משפחתי למדה בבכיר ומרוצה מאד
תבדקי אם יש להם קורס מתאים בשבילך

http://bachir.org.il/

בכיר מרכז לימודים <<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>>

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה