דרוש מידע חשבי שכר תמ''ת מעונות

• הוסף לסימניות
משהו יודע איפה אוחז החשב שכר נכון להיום ?
לקבלת דרגה

• הוסף לסימניות
אני קיבלתי אתמול דרגה
למסמכים שהוגשו ב13/02

• הוסף לסימניות
ביום ראשון הם אחזו ב12, והם מתקדמים בערך יום כל יום.

• הוסף לסימניות
אחרי שעה בטלפון הצלחתי להשיג אותם
הם אוחזים היום ב14

• הוסף לסימניות
והיום?
איפה אוחזים??
הגשתי ב10/3 השלמת טפסים ועדיין לא טופל..

• הוסף לסימניות
ביום רביעי שעבר הם היו ב21.02
מה שאומר שכנראה היום הם ב25.02

• הוסף לסימניות
הגשתי ב10/3 השלמת טפסים ועדיין לא טופל..
אבל אם הגשת השלמת טפסים וכל השאר כבר היה אצלם את יכולה להתקשר אליהם ולבקש שיזרזו
ביום רביעי אחרי שהמתנתי חודשיים והתקשרתי פעמים לודא שהכל תקין אני מקבלת מיל שמשהו לא תקין וכביכול השאלון שמילאתי לא נכון
ממש מעצבן לחכות שוב אחרי שאמרו לי פעמים שהכל תקין

• הוסף לסימניות
אני מנסה מיום אחרי שהגשתי לדבר איתם..
אבל:
או שתפוס מיד לאחר שאני מקישה את שלוחה..
או שעד שהצלחתי לתפוס אותם..לא עונים..
או עד שענו..זה רק המוקד הודעות ולא נציגה מטפלת..

שוב יגבו 2000 ש"ח החודש???

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה