חשוב, בבקשה!

• הוסף לסימניות
יש דרך לשחזר קובץ שהרגע מחקתי מסל מיחזור?
ממש דחוף וחשוב.

• הוסף לסימניות
כן.
התחל- כל התוכניות- עזרים- כלי מערכת- שחזור המערכת.

• הוסף לסימניות
.

תודה אבל זה לא עוזר לי גם משום שזה לא משחזר קבצים, אלא דרייבירים וכד'
וגם שאני צריכה קובץ מהשעות האחרונות שמחקתי בטעות...

• הוסף לסימניות
יש כמה תוכנות לשחזור קבצים. recuva - תוכנה פשוטה וחינמית.
כאן אפשר להוריד את זה, יש גם כמה הסברים איך להשתמש בה.

כדאי לא 'לכתוב' על הדיסק דברים חדשים בינתיים, כך הסיכוי לשחזור גדול יותר.

יש תוכנות חזקות יותר. אבל במקרה פשוט כשלך, גם זה מספיק מן הסתם.

• הוסף לסימניות
.

אני חסומה לקישור הזה (כמעט לכל קישור)
יש דרך אחרת?

• הוסף לסימניות
.

יש לי תוכנה שנקראת Adobe Reader 9 זה קשור?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י kkkk;918854:
יש לי תוכנה שנקראת Adobe Reader 9 זה קשור?

ממש לא...
אם הקובץ ממש חשוב אז לכבות את המחשב ולהפעיל בדרך חיצונית עם תוכנת שיחזור ..

• הוסף לסימניות
רק חיצונית יכול באמת לעזור בקבצים חשובים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה