כללי חשוב לי חוו"ד למודעה

• פותח הנושא NG
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
המצורפת

קבצים מצורפים

• AAA.jpg
    KB 452.7 · צפיות: 36
  • הוסף לסימניות
הצבע הכחול לא מתאים למודעה החמה.
הגיע הזמן לעשות סדר כתוב בפונט וגודל מאיימים מידי.
כדאי לרשום אותו כעיצה-המלצה (כתב יד) או כאמירה (כתב יותר דק, יותר רענן, פחות מרובע)
הכתב בריבועים מאוד קטן - ייתכן שלא יהיה כל כך קריא.

ספרתי 3 פונטים: טיפוגרף, רטרוס וטרפז (?)
נשמע לי מוגזם מידי

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
תמונה מדהימה (שהועלתה בעבר לפורום)
אבל מי שמכיר את המלון יודע שזה ממש לא הסטייל;). ומי של מכיר, אני חושבת שכשהוא יתארח במלון הוא ממש יתאכזב...
מעבר לזה העיצוב נקי ויפה!
הצלחות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קדימה k;510584:
תמונה מדהימה (שהועלתה בעבר לפורום)
אבל מי שמכיר את המלון יודע שזה ממש לא הסטייל;). ומי של מכיר, אני חושבת שכשהוא יתארח במלון הוא ממש יתאכזב...
מעבר לזה העיצוב נקי ויפה!
הצלחות

על המלון להתאים עצמו לפרסום ולא הפוך:)
מה רצית? שהיא תשים חדר אוכל מודל 1960?...
:)

• הוסף לסימניות
כן אני לא חושבת שזה נכון לשים תמונה שלא משקפת את המציאות. בפרט שזו תמונה שאחד הגולשים פה תרם בנדיבות ליבו וסביר להניח שיש כמה שעשו שימוש בתמונה.
אם אין אפשרות לשים תמונה של חדר במלון לפחות איזו תמונה או סימבול שרשור לליל הסדר/פסח.
כנ"ל לגבי הצבעים הם לא תואמים.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אוהב0ישראל;510590:
על המלון להתאים עצמו לפרסום ולא הפוך:)
מה רצית? שהיא תשים חדר אוכל מודל 1960?...
:)

זו לא תשובה...
נכון שבלתי אפשרי לשים את החדר אוכל המקורי, אז צריך לחשוב על כיון אחר.

NG-שימי לב, כידוע, לפני שניגשים לפרויקט צריך לבדוק מה המעלות של הלקוח מול המתחרים. לגלי צאנז יש שתי מעלות:
1. הקירבה לים 2. המלון בבעלות חרדית, ממילא ההכשר יותר מהודר.
מאחר ולפי דעתי, בלתי אפשרי למתג מלון שגרוע מאד מבחינה חיצונית- בתמונות מהסגנון שהשתמשת, את צריכה ללכת יותר על הכיוון של שתי הנק' שהעלתי לך.
ייתכן שזה פחות יפה, אך יותר נכון!!!

• הוסף לסימניות
תודה למגיבים

א. NG = נפתלי גליק גבר ולא אשה
ב. לגבי התמונה אין שום בעיה כי דיברתי עם רמי שרעבי שהביא את התמונה והוא הביע את הסכמתו כך שאין בעיה עמה מהבחינה הזו.

ולגבי המלון:
כל הכוונה היא להעביר קצת מסר או תחושה של ליל סדר או משהו כזה...

ואני לא חושב שגרפיקאי או מעצב שמפרסם הגרלה סינית הוא הולך לצלם את הרכב או המיקרוגל שהולכים לזכות בה אלא משתמש בויזואל שלוקח מהרשת וכו' וכו' כיד הדמיון.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י NG;510653:
א. NG = נפתלי גליק גבר ולא אשה
ב. לגבי התמונה אין שום בעיה כי דיברתי עם רמי שרעבי שהביא את התמונה והוא הביע את הסכמתו כך שאין בעיה עמה מהבחינה הזו.

ולגבי המלון:
כל הכוונה היא להעביר קצת מסר או תחושה של ליל סדר או משהו כזה...

ואני לא חושב שגרפיקאי או מעצב שמפרסם הגרלה סינית הוא הולך לצלם את הרכב או המיקרוגל שהולכים לזכות בה אלא משתמש בויזואל שלוקח מהרשת וכו' וכו' כיד הדמיון.

זה ממש לא נכון להשוות את זה למכירה סינית.....
כשאדם הולך למלון ושמים לו תמונה בפרסומת אין לו ספק שזה המלון!!!!
אפשר אולי להשאיר את התמונה שמסמלת את ליל הסדר ולמטה להוסיף תמונות של המלון... את הים וכו'..

• הוסף לסימניות
תתפלא רוב המכירות הסיניות שמכבדות עצמן משקיעות גם בצילום המוצרים. מקסימום מציינים בצד-התמונה להמחשה בלבד.
אם אני אראה כזו מודעה אין ספק שהתמונה נותנת לך רושם של בית מלון נעים ויוקרתי (לפחות יותר ממה שזה נשמע) אך במידה ואני אכן אזמין חדר ואהיה שם במהלך החג מאד מאד אתאכזב ואולי אנקוט בצעד כזה או אחר להבהיר לבעל המלון כמה הו אשוגה בשיטת הפרסום שלו. (אנשים קיצוניים יכולים גם לחפש עוד כמה הילות ולתבוע את המקום) זה יוצר תדמית שלילית וחוסר אמון חבל.
הנקודות שקדימה העלתה אני חושבת מתאימות להתקדמות מוצלחת.
בכל מקרה על כל החלטה שהיא, העיקר שיהיה בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אפשר לכתוב בצד "התמונה להמחשה בלבד" :)

וברצינות - הקרופ של התמונה עם האפקט עליו, מפחית את התחושה שמדובר בצילום ריאליסטי של המלון עצמו. זה נראה כדימוי ויזואלי לא-ספציפי של שולחן ליל-הסדר, וזה בסדר גמור לדעתי.

• הוסף לסימניות
אם התחושה צריכה להיות ליל הסדר, זה נראה יותר כשולחן שבת
יש שם מחזיק לברכונים, 2 פמוטות וכד...
אין מצות, קערת הסדר, יין, וכד'

• הוסף לסימניות
לפרסם את גלי צאנז עם תמונה מאריסטון?!!!

ימות המשיח

• הוסף לסימניות
בלי קשר לתמונה. העיצוב קצת 'מת', בחלק התחתון צריך להחיות את האוירה, לדעתי תקח את הכותרות: ראשונים בכשרות, ארוחות כיד המלך וכו' ותעשה להם כבוד ואת שאר המלל תכניס כטקסט רץ
וכן המילים מלון צאנז והטלפון, תגדיל משמעותית

• הוסף לסימניות
לדעתי,
התמונה ממש לא משדרת ליל הסדר! ובטח לא את מלון גלי צאנז כמו שאמרו פה כבר.....
והצבע הכחול/תכלת ממש לא קשור!!!

• הוסף לסימניות
תמונה בסדר!

הצבע הכחול לא מתאים...!
אולי משו סגול חסידי..
ולמטה למלות הלוגו ריק שם...

• הוסף לסימניות
אני חושבת שזה יצור בעיה ממש ממש גדולה אם תפרסמי את זה עם התמונה הזאת דווקא שצולמה במלון אריסטון בטבריה בחדר וי אי פי שלהם!!...רק כדי למנוע תקלות...תחשבי על זה

• הוסף לסימניות
פשוט שאם לי זה כל כך צורם...אני מאמינה שזה יכול להיות צורם אפילו יותר לבעלים של מלון אריסטון

• הוסף לסימניות
חוץ מהתמונה, הצבעים מזכירים לי מיד בנק לאומי......

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה