כללי חשוב לי מאוד לדעת: יש אפשרות באינדיזיין להגדיר בסגירת קובץ

• הוסף לסימניות
שיסגור כל עמוד לקובץ נפרד?

• הוסף לסימניות
כשסוגרים לתמונה. pdf אין לי שמץ.

• הוסף לסימניות
יש סקריפט שסוגר באקספורט כל עמוד בנפרד לפידיאף

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמשונית;864255:
יש סקריפט שסוגר באקספורט כל עמוד בנפרד לפידיאף

תודה. אין לי מושג איך משתמשים בסקריפטים... צריך לקנות אותו? זה דחוף לי עכשיו...

• הוסף לסימניות
מה הבעיה לסגור ל-PDF ואז לתת לו פקודה של הפרדת עמודים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chavi9;864259:
תודה. אין לי מושג איך משתמשים בסקריפטים... צריך לקנות אותו? זה דחוף לי עכשיו...

כמדומני שהוא אחד הסקריפטים המצורפים עם התוכנה.
ובטוח ישנו בחינם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eden7115;864275:
מה הבעיה לסגור ל-PDF ואז לתת לו פקודה של הפרדת עמודים?

אשמח לדעת מה הפקודה באקרובט שמפרידה קובץ מרובה עמודים לעמודים בודדים.
תודה.

• הוסף לסימניות
תנסי כך: סגרי לקובץ pdf
לאחר מכן כנסי לקובץ שסגרתי ובקשי בתפריט document את האפשרות split
בחלונית זו בחרי לחלק לפי עמודים ומקסימום עמוד אחד בכל קובץ
בהצלחה!!!!
הקבצים יופיעו באותה ספריה בה שמרת את הקובץ הראשי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה