חשוב שהכותרת תביע את התוכן!!

• הוסף לסימניות
לכל מפרסמי ההודעות החשובים!!
בבקשה מכולם, נא לנסח את הכותרת בצורה כזו שנוכל להבין את ענינה של ההודעה לפני שנפתח אותה, וכך נוכל לקרוא את הנושאים שמענינים אותנו וחשובים לנו.

נא לא להסתפק במילים "בקשת עזרה" או "מה לעשות???"
והגדילו לעשות כאלו שצעקו "הצילו!!!!"
אלא למשל- "בקשת עזרה, מי מתמצא בתוכנת וורד??" או "מה לעשות עם כתם שוקולד שלא יורד"...
אח"כ קל יותר למצוא שוב את ההודעה, ובכלל השימוש נח יותר
תודה מראש!!
:):):)

• הוסף לסימניות
אני מאמין שאת יודעת את זה, ובכל אופן-
כשמעבירים את הסמן על ההודעה רואים 20 מילים ראשונות מתוכה.

לי זה מספיק בד"כ.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שאלטר;1099824:
אני מאמין שאת יודעת את זה, ובכל אופן-
כשמעבירים את הסמן על ההודעה רואים 20 מילים ראשונות מתוכה.

לי זה מספיק בד"כ.

לא חשוב אם זה מספיק או לא.
חוץ מהבקשה של פותח האשכול הזה, זה מכללי הפורום.
לא יודע איפה נעלם 'סדר באתר' בתקופה האחרונה.
אבל ראו נא את האשכולות שנזרקו לפח כאן, רוב רובם זה בגלל הכותרת שלא משקפת את התוכן, אפשר לראות בתגובות ש'סדר באתר' הוא האחרון...

• הוסף לסימניות
כן, אני יודעת ומשתמשת בזה.
ובכל אופן- ראוי שננהל את הפורום בצורה מכובדת, ובעיקר- מקצועית.

• הוסף לסימניות
ומלבד זאת
מי שגולש מהנייד (אם יש כאלה...) לא יכול לראות עם הסמן

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י gg;1099878:
ומלבד זאת
מי שגולש מהנייד (אם יש כאלה...) לא יכול לראות עם הסמן

מי שגולש לפה מהנייד מקומו לא כאן אני חושבת..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי12;1099887:
מי שגולש לפה מהנייד מקומו לא כאן אני חושבת..
אני לא חושבת שניתן להכליל
לי יש אינטרנט רק בנייד מאחר ואני לא רוצה שיהיה נגיש לילדים שלי
יש לי חסימה הרמטית כמעט לכל האתרים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה