חשיפה ארוכה

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• _DSC8582.jpg
    _DSC8582.jpg
    2.4 MB · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
הנצנוצי אור מקסימים
מבחינת קומפו' הייתי חושבת על חיתוך ומיקום יותר מענינים

• הוסף לסימניות
מלא אוירה
ממש מדהים.
והצבעים משגעים.

• הוסף לסימניות
החשיפה ממש יפה,
לדעתי כדאי לקרופ משמעותית מלמעלה ומשמאל כדי ליישם את חוק השלישים (שהמגדל יהיה בנקודה השמאלית העליונה של ה'איקס עיגול'..)

• הוסף לסימניות
ההשתקפות שהתקבלה על המים יפה והניצנונים משכו לי את העין
קומפוזיציה אחרת היתה יכולה מענינית יותר

• הוסף לסימניות
אהבתי את העננים

• הוסף לסימניות
עבודה טובה ותמונה יפה!
בצילומים כאלה כדאי שתכתוב EXIF.

השנקל שלי:
כשצילמת המים היו רגועים והחשיפה הארוכה לא מספיק ניכרת בתוצאה.
רק החלק התחתון מסגיר את ה 15 שניות, המים עצמם נראים הרבה פחות.
כדי לקבל טשטוש טוב [מים חלקים לגמרי] היית צריך להוריד ISO ל50, לסגור עוד טיפה צמצם, וחשיפה של 45-60 שניות...

יש מקצה שיפורים?:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ETStudio;2456366:
עבודה טובה ותמונה יפה!
בצילומים כאלה כדאי שתכתוב EXIF.

השנקל שלי:
כשצילמת המים היו רגועים והחשיפה הארוכה לא מספיק ניכרת בתוצאה.
רק החלק התחתון מסגיר את ה 15 שניות, המים עצמם נראים הרבה פחות.
כדי לקבל טשטוש טוב [מים חלקים לגמרי] היית צריך להוריד ISO ל50, לסגור עוד טיפה צמצם, וחשיפה של 45-60 שניות...

יש מקצה שיפורים?:)

תודה על התגובה העניינית, שמח שיש פה בפורום גם אנשים שמבינים בצילום אמיתי.
מקצה שיפורים? בעזרת השם בפעם הבאה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה