נכתב ע"י ariels;352607:שוקו אחד קטן מאחורי הדלת היה עושה הרבה יותר רעש מפנקס רשימות.
בטוח שכוווווולם היו מדברים על זה.
ובקור הזה גם אין סיכוי שיתקלקל (אולי ליתר בטחון להגביל את המבצע לירושלים/ביתר בלבד...)
אולי שוקו היה עושה יותר רעש, אבל לדעתי, כמה שהפנקס הזה נראה פתאטי במבט ראשון, הוא בכל זאת מוכר ללא השוואה לשוקו, שהיה גורם להנאה רגעית, ומלבד זאת לא מחדש שום מסר, ונשכח בן יום.נכתב ע"י ariels;352607:שוקו אחד קטן מאחורי הדלת היה עושה הרבה יותר רעש מפנקס רשימות.
בטוח שכוווווולם היו מדברים על זה.
אני לא מתנגד תנובה, ולא נראה לי שאעשה שימוש בפנקס למעט נתינתו כפרס לילדי בן ה7 שיצייר עליו כאוות נפשו.נכתב ע"י ותמיד לבחור;352696:אולי שוקו היה עושה יותר רעש, אבל לדעתי, כמה שהפנקס הזה נראה פתאטי במבט ראשון, הוא בכל זאת מוכר ללא השוואה לשוקו, שהיה גורם להנאה רגעית, ומלבד זאת לא מחדש שום מסר, ונשכח בן יום.
הרי אין מישו, כולל מתנגדי תנובה הגדולים ביותר...., שלא יעשה שימוש בפנקס הידידותי והנוח הזה.
והרי, אין כמו שטיפת מוח יומיומית...
ולראות כל יום, כל היום, את השורות הללו: "חלב תנובה" "גבינת תנובה" -אין אפס, זה חייב לעבוד.
זו דעתי, העניה אך ההגיונית.![]()
והוא, בהיותו בעל בעמיו ואב לילדיו, לא יבין למה כל בוקר כשעומד מול המקרר במכולת, אוטומטית ידו מושטת למוצרי תנובה דפקא (כלומר במקרה ויצליח לזהות תאריזות המחופשות של שנות 2030נכתב ע"י אברימי;352769:אני לא מתנגד תנובה, ולא נראה לי שאעשה שימוש בפנקס למעט נתינתו כפרס לילדי בן ה7 שיצייר עליו כאוות נפשו.
אין ספק שאין (כמעט) בעיה לחלק לנו שוקו מאחורי הדלת לפנות בוקר (וואו, אפילו לכתוב זאת זה כיף...) אבל מחינתם, אין בכך שום תועלת. מה זה יחדש לנו? כלום.נכתב ע"י אברימי;352769:רעיון השוקו לא מחייב, והוא בגדר הצעה בלבד. האם זה מעשי? בהחלט! אם דפי זהב, אבקות כביסה, משחות שיניים, ג'ל לניקוי ידיים, תרנגולי עזר מציון וועדות הרבנים מגיעים לדלתות שלנו, אז למה תנובה לא?
נכתב ע"י אברימי;352769:ככה נראה מסע פרסום שמונע מלחץ. יורים בכל הכיוונים בלי לחשוב על תועלת מול נזק. חנות ניידת לכלי בית, מבצע סיפורים, החלפת מיתוג, הגרלות מוצרי חשמל ועוד. יאללה תסגרו את מחלקת תרבות שם בתנובה, ותתחילו לשווק!
נכתב ע"י נקי_כפים;352578:רעיון חלול והזוי.
תלי הדלת הזה ממצה בבהירות את תפיסת העולם של גל-אורן:
"בואו נבזבז את תקציב הפרסום בצורה המטופשת ביותר".
מדהים עד כמה הם מוכנים להשקיע בשטויות במקום להתאמץ ולהרים סוף סוף קמפיין בעל תוכן.
כמי שמשתדל להיות נאמן לכללי הפורום ולא לתת עיצות מקצועיות בחינם, אשתדל מעט להחכים אותך באיך משווקים, ואולי בעיקר באיך לא משווקים.נכתב ע"י cmyk;352950:נו. אולי תחכים אותנו איך משווקים - -
[לא ראיתי בהודעה שלך שום 'תובנה' מלבד מגיחוך וציניות.]
נכתב ע"י אברימי;353349:המודעה הזו מכרה מאות (!) מכשירים, מה שלא עשו כל המודעות הצבעוניות, המעוצבות, והיקרות.
.
נכתב ע"י כוכב103;353626:תקציב (אגב- אפילו שקית מנילון של תנובה במחוזותינו יכולה להיות מוצלחת יותר, לפחות שיסתובבו איתה ברחוב כמה דקות...)
נכתב ע"י כוכב103;353626:ואם משרד הפרסום של מירס היה באמת מעוניין למכור והרבה הוא היה מייצר מודעות כאלו ואחרות שמוכרות,
אבל מאחר והוא בס"ה משרד פרסום, והוא חייב "לנהל מהלך ארוך ומורכב למיתוג בלה בלה בלה"
אז ככה נראה עולם הפרסום שלנו.
ואם כבר דיברנו על אפקטיביות ראיתי שכבר כתבו ודנו על פנקס הרשימות של תנובה, אבל כשראיתי אני את מתלה הדלת היפה תלוי על הדלת שלי, התפלצתי למראה תכולתו!!
והוא מבטא בצורה הטובה ביותר את המושג "משרד פרסום"
ושאף אחר לא יבלבל את המוח, זה רעיון נבוב, נדוש, מטופש, וחסר טעם לחלוטין.
מה נותן לך פנקס רשימות??
איזה תחושה ענוגה? איזה סמיפטיות למוצר??
ואם כבר פנקס רשימות, אז למה בכזו אריזה ענקית???
(ושלא תטעו, אין לי דבר נגד תנובה ואני מרוקנת מכיסי לקופתם כמה מאות שקלים בחודש)
הילדים שלי מיד שאלו מה? זה היה ריק?? מי לקח לנו את מה שהיה בתוכו?
ומה הם היו יכולים לשים? השמים הם הגבול!
אבלאם אין לכם מה לשים אל תשימו ואל תזרקו תקציב ע-נ-ק לזבל בלי שום אפקט. (אגב- אפילו שקית מנילון של תנובה במחוזותינו יכולה להיות מוצלחת יותר, לפחות שיסתובבו איתה ברחוב כמה דקות...)
נכתב ע"י אברימי;353349:כמי שמשתדל להיות נאמן לכללי הפורום ולא לתת עיצות מקצועיות בחינם, אשתדל מעט להחכים אותך באיך משווקים, ואולי בעיקר באיך לא משווקים.
שיווק - הכוונה הגדלת מכירות המוצר/ים שלך מעבר לממוצע הקבוע.
אם אתה כיצרן מאמין בשיווק טוב, עליך לשם כך, לחבור לבעלי מקצוע שמתמחים בתחום על מנת שישיגו עבורך תוצאות אמת, הניתנות לבדיקה.
מה שקורה כיום בעולם הפרסום, זה שהאנשים שאמורים להיות מקצועיים בשיווק הפכו להיות מקצועיים בקומבינות לשיווק עצמי. במקום לקחת את הפרוייקט כאשר מטרת העל שלו היא "הגדלת המכירות" הפכה מטרת העל ל"טיפול בתקציב הפרסום". מרגע זה והלאה נפתחו שערי הקומבינה, וזה קורה מול מערכות העיתונים, מול יצרני חומרי פרסום ועוד.
ברגע ש"המקצוענים" קובעים "כללים" הרי מי שאינו "צועד בתלם" זוכה לדה לגיטמציה למהלכיו, גיחוך ואפילו שאט נפש. כדוגמה קטנטונת אביא כאן את המודעה של מירס שזכתה לפוסט ביקורתי בקרב אנשי הפרסום. אותה מודעה הוכנסה על ידי אחד הסוכנים הזוטרים, שלא נמנה עם הקליקה הפרסומית. הויזואל היה גרוע, המסר היה שבלוני, פתאטי, טפשי, מגוחך, וכל המרעין בישין. כשקראתי את הבקורת הזדהתי עמוקות עם כותביה.
המפץ הגדול קרה לי כשפגשתי חבר סוכן אחראי מגזר במירס, שסיפר לי שהמודעה הזו מכרה מאות (!) מכשירים, מה שלא עשו כל המודעות הצבעוניות, המעוצבות, והיקרות.
אז קח את זה לשיעור ראשון בפרסום ושיווק.
השיעור הבא יהיה בתשלום.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים