שיתוף - לביקורת חשיפה ראשונית! מאחורי הקלעים של האוכל שהוגש בחתונה בה השתתפתי אתמול

• הוסף לסימניות
המטבח כמה שעות לפני האירוע:

השף: "טוב, חבר'ה, עוד שלוש שעות האירוע, יאללה, אני עובר לטעימות!

טוב, חצילים. מממ... מה זה? זה טעים! תוסיפו עוד בקבוק שמן, יודעים מה? אין לי כח לבדוק את כולם, תוסיפו בקבוק שמן לכל סלט שיהיה על בטוח.

מנה ראשונה בבקשה. הבלינצ'ס לא מספיק קרועים, מי דואג לזה? אתה? מצוין! היי, הבורקסים לא מספיק יבשים! תוציא אותם לשמש, או שלפחות תדליק עליהם מאוורר שיתייבשו. אה, ולרוטב פטריות להוסיף עוד חבילת אבקת פטריות ולא לערבב כמובן!

יאללה, מנה שנייה ועיקרית. העוף בתנור אפוי מדוייק! הוא כולו אכיל! תוציאו אותו עוד חצי שעה כשהוא שרוף טוב!

איפה השמן והתפוחי האדמה? למה כל כך הרבה תפוחי אדמה ביחס לשמן? זה כמעט אותה כמות! נו נו, שיהיה...

איפה האורז, אה? עדיין על האש? אוקיי, בוא נטעם. יש הרבה קשים עדיין! מצוין! לכבות מיד את האש.

טוב, המנה אחרונה. איפה הגלידה? אוי ויי, איך היא נראית! בלהההההההה... איזה גועל! טוב, הגלידה מוכנה להגשה!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש מצב שהשתתפתי אתמול באותה חתונה בדיוק :)

טוב, המנה אחרונה. איפה הגלידה? אוי ויי, איך היא נראית! בלהההההההה... איזה גועל! טוב, הגלידה מוכנה להגשה!
רגע, ומה עם השניצלים? נראה לא טוב, רך מידי. תייבשו אותם דחוף עוד כמה דקות בתנור!
לאחר מספר דקות:
תביא שניצל אחד, נבדוק. אויש, נשבר הסכין. כמה פעמים אמרתי למנהל האספקה להזמין גרזנים במקום סכינים, הוא לא מקשיב לי...
טוב, בלי לחתוך, ניתן ביס. אחחח, אוקיי 2 סתימות התעופפו - מעולה! השניצל מוכן להגשה. יעקב, תקבע לי איזה שישה תורים לרופא השיניים - יש הרבה אירועים השבוע....

• הוסף לסימניות
יש מצב שהשתתפתי אתמול באותה חתונה בדיוק :)

רגע, ומה עם השניצלים? נראה לא טוב, רך מידי. תייבשו אותם דחוף עוד כמה דקות בתנור!
לאחר מספר דקות:
תביא שניצל אחד, נבדוק. אויש, נשבר הסכין. כמה פעמים אמרתי למנהל האספקה להזמין גרזנים במקום סכינים, הוא לא מקשיב לי...
טוב, בלי לחתוך, ניתן ביס. אחחח, אוקיי 2 סתימות התעופפו - מעולה! השניצל מוכן להגשה. יעקב, תקבע לי איזה שישה תורים לרופא השיניים - יש הרבה אירועים השבוע....
משעשע במיוחד!
(עולה על המקור :eek:)

• הוסף לסימניות
אין סיכוי. המקור המשעשע והאותנטי (והסתימה שכמעט נפלה לי אתמול ;)) היווה השראה מחייבת.
תודה.
ענק.

לרגע חשבתי שהגעתי למתכון לטיגון סופגניות במקום לטור של @שועל ספרות. ;)
ושלא נתחיל לדבר על האוכל בישיבות...
חח מסתבר שכל גבר חושב את זה. גם חבר שסיפרתי לו מיד כשהייתה לי ההשראה, הציע מיד שאעשה את זה על האוכל בישיבות.

• הוסף לסימניות
מעולה!! (הכתיבה, לא האוכל...)
שכחת לציין את שם האולם, כחלק מהקונספט: ארמונות החדווה, ארמונות הברכה, ארמונות האושר, וכן על זה הדרך.
אגב, שמתם לב ששם האולם ורמת האוכל והשירות עומדים ביחס הפוך?

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה