כללי חשיפה!!!

• הוסף לסימניות
"
ציטוט 1: גרפיקאי ירושלמי כבר יש לי ממחר...

ציטוט 2: ...הקמת עסק גדול מאוד במרכז מלכי ישראל (עמוס 3, פינת מלכי ישראל, ירושלים).
לירושלים כבר קיבלתי גרפיקאי מוכשר ועם עתיד גדול (מחברי הפורום כמובן, שבלעדי הפורום לא היינו יודעים כ"כ אחד על השני), ובמידה ויתחשק לו, יוכל לספר לכם הוא על העבודה.
בברכה,
עמיר.
"

אז הנה, לאחר שהתחלתי ב"ה, אני מספר:
אני נהייתי הגרפיקאי של הגרפיקאי מס' 1 עמיר כהן!!!

בעז"ה הסניף בירושלים יפתח תוך חודש, ו.. אני מקווה לא לאכזב...

עכשיו, אחרי החשיפה, עמיר, תודה על המחמאות....

:)

• הוסף לסימניות
חשבתי כבר שנזכה גילוי אליהו...:)
בינתיים, נשאר לנו רק לברך אותך, שתזכה לראות ברכה בעמלך, ולעלות ולהצליח מעל ומעבר ממה שאתה מצפה מעצמך!
ואל תשכח להעלות את העבודות מדי פעם. גם אנחנו רוצים להנות!
עלה והצלח!

• הוסף לסימניות
אולי אפשר להסביר קצת רקע לחדשים?
מי זה עמיר כהן?
מי זה malyan?
מה זה החנות שכבר פתוחה ופותחת עוד סניף?
אפשר לענות באישי.
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
בהצלחה רבה!!!!

• הוסף לסימניות
אפשר לענות בפומבי גם?
עמיר כהן הוא מוותיקי החברים בפורום כאן.

גרפיקאי ענק עם ידי זהב (מתלת מימד כמובן) שעובד בין השאר למאורות דף היומי בציורי התלת מימד שלהם (היום בפרילאנס).

יש לו ולאח שלו צונגה הקטן (שפתותיו דובבות?) חנות מצליחה בבני ברק בשם גרפיכץ, ששם עושים כל מיני עבודות, מזכרות, מתנות וכו'

ועכשיו עמיר פותח סניף בירושלים.
ומיילן, גרפיקאי צעיר, אבל מוכשר חבל"ז, הולך עכשיו לעבוד שם.

ואם אתה רוצה לראות פורטפוליו של העבודות שלהם, אפשר לעשות חפש לפי שם המשתמש, אשכולות שנפתחו ע"י ניק. עיין שם ותמצא נחת.

• הוסף לסימניות
ונתנו, התחלת לכתוב ביוגרפיה? :)

אהבתי.

תודה.

.

• הוסף לסימניות
תודה לכולם על המחמאות (במיוחד לנתן)...

קיבלנו למשרה מלאה ובידיים פתוחות את מליין (בתקווה שיהיה כזה), שהוא מאוד מוכשר ומוכן לעבוד וללמוד בגרפיכץ ירושלים.

בסיעתא דשמיא, זמן קצר אחרי שנכנס, נעשה ערב פתיחה לחברי הפורום בל"נ.

לגבי האתר, זה משהו ישן מאוד שכבר לא משקף כלום. זה משמש אותנו בעיקר לקבלת מיילים ולשימוש באף.טי.פי.

בברכה,

עמיר.

• הוסף לסימניות
עמיר, המון המון הצלחה בחדש וגם בישן

• הוסף לסימניות
המון המון הצלחה!

לעמיר, לצונגה קטן (איפה אתה?), ולמליין!

עלו והצליחו!

• הוסף לסימניות
לעמיר ולמליין,

סוף סוף, אחרי שנים של דיבורים ותוכניות, הולך להפתח 'ה'סניף בירושלים.

מתוך הכרות אישית אתכם (ואם עבודותיכם, רעיונותיכם והפקותיכם וכו') אני יודע (ומקוה...) שעתידכם להצלחה גדולה.
"אם עמיר יקח עבודה קטנה של מליין ויהפוך אותה לתלת מימד - זה יהיה מושא לקנאה"

אני מברך אתכם בברכה ובהצלחה בכל מעשי ידיכם, עלו והצליחו.
ואם עד היום היה כל יום מוצר חדש, לכו תנחשו כמה יהיו מהיום.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה