תעלה לכפר.אם מישהו מכיר חשמלאי רכב מקצועי לתיקון מזגן רכב באזור המרכז
אשמח שיעלה לפה
הייתי כבר אצל כמה ולא עלו על הבעיה ונמאס לי לשלם רק על בדיקות
תודהתעלה לכפר.
תקבל רכב חדש.
אה.הרכב עלה לכפר וחזר
הם זולים?יש באשדוד מוסך למזגני רכב, קוראים להם אר קר מומחים ברמה אחרת.
שווה להגיע אליהם מהמרכז.
המוסכניקים: אר-קר -מיזוג אוויר לרכב באשדוד
08-852-4659
https://www.google.com/search?client=ms-android-samsung-gj-rev1&cs=0&output=search&q=המוסכניקים:+אר-קר+-מיזוג+אוויר+לרכב+באשדוד&ludocid=14544565952103037000&gsas=1&client=ms-android-samsung-gj-rev1&ibp=gwp;0,7&lsig=AB86z5XEElATYtJm0q0IiEBgWtyz&kgs=f44363a4196ff41e&shndl=-1&shem=lbsc,lsp&source=sh/x/kp/local/2
לפני כחודש היתה לי בעיה במזגן שלא קירר ואחרי מילוי גז במוסך מסוים הספיק ליומיים וחזר לא לקרר,אם מישהו מכיר חשמלאי רכב מקצועי לתיקון מזגן רכב באזור המרכז
אשמח שיעלה לפה
הייתי כבר אצל כמה ולא עלו על הבעיה ונמאס לי לשלם רק על בדיקות
העניין הוא שאצל הבני דודים, אתה מזמין את החלק החסר מחכה לילה אחד ואופססס המוצר במלאי...אה.
לחבר שלי הם פשוט החליפו את כל האזור הנגוע...
הייתי אצלו עכשיו, גם ישר וגם זול, וגם מאד מאד מומחה, ניסיון של כמעט 30 שנה.יש בפתח תקוה מישהו לא יודע אם זול אבל יש כמו סרגל, אשר מיזוג אוויר לרכב קוראים לו
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים