דרוש מידע חשמלאי רכב לתיקון מזגן רכב

• הוסף לסימניות
אם מישהו מכיר חשמלאי רכב מקצועי לתיקון מזגן רכב באזור המרכז
אשמח שיעלה לפה
הייתי כבר אצל כמה ולא עלו על הבעיה ונמאס לי לשלם רק על בדיקות

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
לא יודעת אם זולים, אבל מוצאים בדיוק את הבעיה, ואת הפיתרון, וחוסך זמן וגם כסף שלא מתבזבז על פתרונות סרק עד שמגיעים לבעיה האמיתית.
אז אפשר לומר שבשורה התחתונה יוצא זול יותר.

• הוסף לסימניות
אם מישהו מכיר חשמלאי רכב מקצועי לתיקון מזגן רכב באזור המרכז
אשמח שיעלה לפה
הייתי כבר אצל כמה ולא עלו על הבעיה ונמאס לי לשלם רק על בדיקות
לפני כחודש היתה לי בעיה במזגן שלא קירר ואחרי מילוי גז במוסך מסוים הספיק ליומיים וחזר לא לקרר,
הופניתי על ידי מכר למוסך בשם "מלכי לזר" זה על יד אזור, ושם בהתחלה העובד גם אמר שצריך לפרק את הדשבורד ויכול להסתכם במחיר של כמה אלפי ש"ח, אחרי זה הגיע בעל הבית ונתן לו כמה הוראות כנראה של מילוי חומר בנוסף לגז, בפועל הסתכם ב600 ש"ח ומאז בס"ד מקרר.

• הוסף לסימניות
יש בכפר דיר קדיס ערבי בשם אחמד חשמלאי והוא מומחה גדול
בשילת יש את אלי פרקוף שהוא יודע מה צריך לעשות

• הוסף לסימניות
יש בפתח תקוה מישהו לא יודע אם זול אבל יש כמו סרגל, אשר מיזוג אוויר לרכב קוראים לו

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה