גם אנחנו היינו בצומת הזו.מבט קטן מכיוון של הילד הקטן שתמיד 'נזרק' לסוף הרכב, למושבים האחוריים, הצפופים ועם הרעש של המנוע...
תחשבו גם עליי !!!
אתם תמיד דואגים לי אז למה כשאתם יובים נינוחים על כורסאות הרכב מקדימה אני צריך להידחף מאחורה וללא נוף בכלל ?!
רק רציתי לומר שהרבה הורים קונים רכב כשהם מחשבנים הרבה מאד פרטים לפי סדר נחיצותם רק פרט אחד לא תמיד חושבים עליו ואם חושבים הוא בסוף רשימת סדר העדיפויות תחשבו על הנוחות המקסימלית של הילדים קצת יותר מהנוחות שלכם
מחילה זה מכאב לב שלי ושל כמה חברים שסיפרו לי מה עבר עליהם בשעות החוויה של הוריהם....
עושים תורנות מי יושב מאחורה.אין ברירה!מבט קטן מכיוון של הילד הקטן שתמיד 'נזרק' לסוף הרכב, למושבים האחוריים, הצפופים ועם הרעש של המנוע...
תחשבו גם עליי !!!
אתם תמיד דואגים לי אז למה כשאתם יושבים נינוחים על כורסאות הרכב מקדימה אני צריך להידחף מאחורה וללא נוף בכלל ?!
רק רציתי לומר שהרבה הורים קונים רכב כשהם מחשבנים הרבה מאד פרטים לפי סדר נחיצותם רק פרט אחד לא תמיד חושבים עליו ואם חושבים הוא בסוף רשימת סדר העדיפויות תחשבו על הנוחות המקסימלית של הילדים קצת יותר מהנוחות שלכם
מחילה זה מכאב לב שלי ושל כמה חברים שסיפרו לי מה עבר עליהם בשעות החוויה של הוריהם....
לא אמרתי שיש ברירה וגם אנחנו עשינו תורנותעושים תורנות מי יושב מאחורה.אין ברירה!
בן כמה הרכב היה וכמה ק"מ?135 אלף.
2020בן כמה הרכב היה וכמה ק"מ?
יתכן מאד שעשיתם קניה נכונה וטובה.2020
70 אלף קמ
כל הרכבים האלו שהיו בק"מ הזה ויד 1 היו במחיר הזה ויש כאלו שביקשו 145 אלף.יתכן מאד שעשיתם קניה נכונה וטובה.
אך אני חייב לציין ששילמתם על הרכב 30 אל"ש יותר מהשווי שלו.
טויוטה סלקט הם יקרנים ברמות פסיכיות.
לפעמים זה משתלם לאדם הפרטי כי בסוף מקבלים רכב פיקס ואחריות ושירות וכו' וכו'
אך חשוב לדעת שכל האחריות הזאת והמסתעף עלה לכם המון כסף.
אכן כן.כל הרכבים האלו שהיו בק"מ הזה ויד 1 היו במחיר הזה ויש כאלו שביקשו 145 אלף.
כיון שיש ביקוש פסיכי לרכב הזה הוא עולה 30 אלף יותר מהמחירון! מעצבן אבל זה המצב בשוק. לא קנינו בגלל סלקט,פשוט מצאנו בסלקט אותו רכב באותו מחיר.
ביד 2 הרכבים שמתחת ל 100 אלף הם מעל 180 אלף קמ ויד 3/4
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //