חשמל- מישהו מבין פה?

• הוסף לסימניות
אם יש לי מוצר חשמלי שמחובר לחשמל ע"י תקע רגיל.
יש מצב לעשות לו מפסק שאעפ"י שהוא כל הזמן בתקע, המפסק יקבע את פעולתו?

• הוסף לסימניות
יש הפשרות לחבר מפסק באמצע החוט כדוגמת הרבה מנורות לילה
או שיש הפשרות להחליף את השקע לשקע עם מתג ואת החיובי להעביר דרך המתג וכך אפשר לכבות ולהדליק
מקווה שהייתי מספיק ברור....

• הוסף לסימניות
אפשר לקנות בטמבור ב3 שקל מפסק ואם יודעים אז אפשר לחבר.
לא תמיד זה נכון וזה תלוי בהספק החשמלי של המוצר המדובר, כי הכבל המקורי מתוכנן לעמוד בעומסי החשמל של המוצר. אבל המפסק לא.
כך שאם מדובר במכשיר עם הספק חשמלי גדול אז לא כדאי.
תמיד אפשר לקנות כבל מאריך קטן או מפצל שיש לו כבר מתג
בהצלחה

• הוסף לסימניות
אם יש לי מוצר חשמלי שמחובר לחשמל ע"י תקע רגיל.
יש מצב לעשות לו מפסק שאעפ"י שהוא כל הזמן בתקע, המפסק יקבע את פעולתו?

זה מפסק תקע
upload_2019-8-19_10-21-33.png

• הוסף לסימניות
אחדד את שאלתי.
יש לי פס לדים שקצהו הולך להכנס לארון ששם יש תקע.

בחדר על אחד הקירות יהיה מפסק שיקבע את הפעלת או הפסקת תאורת הלדים ולא בהכרח צמוד לתקע החשמלי בו נמצא הפס לדים.

זה הגיוני?

• הוסף לסימניות
אחדד את שאלתי.
יש לי פס לדים שקצהו הולך להכנס לארון ששם יש תקע.

בחדר על אחד הקירות יהיה מפסק שיקבע את הפעלת או הפסקת תאורת הלדים ולא בהכרח צמוד לתקע החשמלי בו נמצא הפס לדים.

זה הגיוני?
יש מתג שמתחבר אליו מתג אלחוטי שנראה אותו דבר והוא פועל על בטריות אתה יכול להחליף את התקע למתג ולשים את המתג האלחוטי היכן שליבך חפץ

• הוסף לסימניות
הגיוני בודאי.
השאלה האם טכנית קו החשמל עובר או ניתן להעבירו דרך המקום שבו ממוקם המפסק.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה