חשמל סטטי

• הוסף לסימניות
איך מוציאים חשמל סטטי מגד טריקו? (נצמד לגוף ומציק)

• הוסף לסימניות
אם אני לא טועה- להעביר מגבונים לחים על הבד.

• הוסף לסימניות
טיפה מים על הגוף או על הבגד

חני

• הוסף לסימניות
ספריי "אנטי סטטי", מרססים טיפה והכל עובר....
ניתן להשגה בארה"ב ב3.99 דולר.
אם יש לכם מישהו שיכול להביא - שווה כל סנט.

• הוסף לסימניות
אם אני זוכרת טוב לשים קצת במיבש כביסה

• הוסף לסימניות
יש ספריי כזה גם בארץ

• הוסף לסימניות
היכן?
אני כל פעם שוברת ת'ראש מי מגיע ויש לו מקום עבור זה....
אשמח לדעת.

• הוסף לסימניות
זה נקנה לפני הרבה זמן אני אנסה לברר

• הוסף לסימניות
גם אני מחפשת אתה ספרי הזה בארץ כבר המון זמן, בעבר, מצאתי את זה פעם אחת באחד החנויות בירושלים, ומאז אני ממשיכה לשבור כל פעם את הראש איך אני יכולה לייבא את זה לארץ, ועכשו שאפשר להביא רק 20 קילו זה כבר כמעט לא שייך.....
אשמח לשמוע פרטים.

• הוסף לסימניות
גם אני מחפשת אתה ספרי הזה בארץ כבר המון זמן, בעבר, מצאתי את זה פעם אחת באחד החנויות בירושלים, ומאז אני ממשיכה לשבור כל פעם את הראש איך אני יכולה לייבא את זה לארץ, ועכשו שאפשר להביא רק 20 קילו זה כבר כמעט לא שייך.....
אשמח לשמוע פרטים.

• הוסף לסימניות
אשמח מאוד לשמוע אם מישהו ישיג את הספריי הנל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה