חתולה שמנה ופרוותית

• הוסף לסימניות
מזמן לא העלתי מציורי לפורום הנכבד. ברם לאחרונה התחלתי ללמוד בפרוג עיצוב גרפי, ונחשפתי לנפלאות האילוסטרטור. לא יכולתי לעמוד בפני יצר הצייר שבי וציירתי משהו שאיננו עיצובי בהגדרתו אבל ציורי בהחלט. הכל נעשה בכלי האילוסטרטור בלבד!!!
אשמח לחוות דעתכם המלומדה.

• הוסף לסימניות
פרווה באילוסטרייטור!! גדולה!

• הוסף לסימניות
לא נורמלי! עבודת נמלים!!!!

אבל הכי אהבתי את ה"ברם" :)

• הוסף לסימניות
מדהים!!!
יצירה מדהימה, לא הייתי מנחשת שזה אילוסטרייטור...
רק נראה לי שהעיניים והאף מידי זורחים

• הוסף לסימניות
זה אלוסטרטור ויש לתכנה מגבלות. יתכן והיה צריך לטשטש את האף והעינים יותר, אבל קשה לדיק ברמת הטשטוש. אין זה כמו במנגה\פוטושופ\ארטרייג. האילוסטרטור נותנת קווים מדויקים ולא רועדים, מה שעושה את הציור אחר ומענין יותר.

• הוסף לסימניות
אני דווקא חושבת שהפרווה הייתה צריכה להיות עם קווים חדים יותר ופחות מטושטשים והעיניים והאף בחדות מצויינת.
הזורח זה פונקציה של צבע. לא של חדות, לא?

• הוסף לסימניות
יתכן, אבל אהבתי אותה דוקא בצבעים האילו. הרי בתוכנות ממוחשבות ניתן לשנות מה שרוצים, ואומנות איננה השתקפות של המציאות, אלא פרשנות שלה.
ותודה על הערותיך.

• הוסף לסימניות
פירוט, פירוט, פירוט...
אני אוהבת את אילוסטרייטור, למרות שהיא נחשבת לתוכנה קצת 'נחותה' בצרכים ובביצועים שלה, כי פוטושופ ואינדיזיין 'השתלטו' עליו...

והחתול... מתוק להפליא! מתחשק לי ללטף...

• הוסף לסימניות
כדי ליצור את תחושת הפרווה הנפוחה באילוסטרטור, צריך לצייר קבוצות של קווים לבנים על רקע כהה המהווה את הצל ולטשטש אותם ב gussian blur שתחת effect
כל פעם קבוצת קווים מאוחדת ל group ומטושטשת עד שממלאים את הפרווה.
לאילוסטרטור יש מעלה שאם מגדילים את הציור הוא ישאר חלק ולא מפוקסל, וכדאי לדעתי לנסות לצייר בתוכנה ולא רק לעצב לוגואים ושאר אלמנטים של עיצוב.

• הוסף לסימניות
א י ל ו ס ט ר ט ו ר !
לא יאומן!!!

רק מי שמכיר את התוכנה יודע עד כמה קשה להגיע בה לכזו רמה של ציור.
זה כמו לצייר בשמן כשהידיים קשורות באזיקון.

עבודה אלופה ויפיפה, רבקה!
רק בשביל לפתח את הסבלנות זה כבר היה שווה---

תמשיכו להפתיע את העולם!
ים הצלחות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה