התייעצות חתונה בבית הכלה, לפחות שהשבע ברכות יהיה משמח.

• הוסף לסימניות
אז יש לנו חתונה קטנה ומצומצמת השבוע, ואנחנו הדודות מתעתדות לעשות שבע ברכות, ע''מ למקסם את האווירה חשבנו להביא איזה בדחן, או בעל מנגן, או כל פעלולן אחר שמתאים לארוע שבע ברכות ביתי, והצלחנו לגייס 500 שח עבור העניין.
אתם מכירים משהו שמתאים לזה?
הקהל לא חסידי, והעיר- בניברק

תעזרו לי

• הוסף לסימניות
גיטריסט (גיטרה חשמלית) מקצועי ומעולה שמצליח להרים את כולם
מתאים?
אני לא יודעת אם במסגרת התקציב, יתכן מאד

• הוסף לסימניות
אין לך את המספר שלי, נכון?
תבקשי מטחינה את המספר של ברק הגיטריסט. יש לה אותו
(גם לי יש, מעדיפה לא לפרסם פה)

• הוסף לסימניות
אז יש לנו חתונה קטנה ומצומצמת השבוע, ואנחנו הדודות מתעתדות לעשות שבע ברכות, ע''מ למקסם את האווירה חשבנו להביא איזה בדחן, או בעל מנגן, או כל פעלולן אחר שמתאים לארוע שבע ברכות ביתי, והצלחנו לגייס 500 שח עבור העניין.
אתם מכירים משהו שמתאים לזה?
הקהל לא חסידי, והעיר- בניברק

תעזרו לי
יש לכם כיוון של מה אתם מעדיפים?
ז"א מעדיפים תזמורת רועשת /מרגשת /משהו שיבדר לכם .
זה נע בין גיטריסט שמנעים את האוירה כנר שמנעים ומרגש לבין אורגן שיכול לעשות את שניהם וגם להקפיץ לריקודים אם אתם בקטע, כמובן הכל עניין של תקציב .
אם תכתבי לי בצורה מפורטת יותר אוכל לתת לך מס' יש לי בכל הסגנונות.

• הוסף לסימניות
יש לכם כיוון של מה אתם מעדיפים?
ז"א מעדיפים תזמורת רועשת /מרגשת /משהו שיבדר לכם .
זה נע בין גיטריסט שמנעים את האוירה כנר שמנעים ומרגש לבין אורגן שיכול לעשות את שניהם וגם להקפיץ לריקודים אם אתם בקטע, כמובן הכל עניין של תקציב .
אם תכתבי לי בצורה מפורטת יותר אוכל לתת לך מס' יש לי בכל הסגנונות.
הגיטריסט ההוא דווקא גם מרקיד ומקפיץ וגם על המרגש - - -

• הוסף לסימניות
שמעתי על חתונה שהחברים בחתונה לא הגיעו, כי כל הישיבה היתה בקפסולות אז הם הביאו לחתונה את ארלה ויינטרוב [מהדיסק של אנחנו וצאצאינו] ושמעתי שהציבור נהנה מאוד מאוד מאוד.
הוא בדחן וגם שר.

• הוסף לסימניות
שמעתי על חתונה שהחברים בחתונה לא הגיעו, כי כל הישיבה היתה בקפסולות אז הם הביאו לחתונה את ארלה ויינטרוב [מהדיסק של אנחנו וצאצאינו] ושמעתי שהציבור נהנה מאוד מאוד מאוד.
הוא בדחן וגם שר.
נראה שלא מדובר במחיר של התקציב שלהם בשונה ממנגנים שאפשר להשיג זול יותר.

• הוסף לסימניות
אסף שפר לא יודעת אם במחיר הזה אבל מומלץ ביותר !!

• הוסף לסימניות
תעדכני איך היה...
יהיה מושלם. ללא ספק
האמת שאצלנו חשבו לקחת אותו לזיץ בסוף של חתונה שבוע הבא, רק שעוד לא יודעים מה בדיוק יהיה.....
היה זוועה, הוא היה חולה והבאנו משהו במקומו, די התביישתי בתוצאה.
אבל בכללי היה שבע ברכות מהמם!!! זה העיקר

• הוסף לסימניות
היה זוועה, הוא היה חולה והבאנו משהו במקומו, די התביישתי בתוצאה.
אבל בכללי היה שבע ברכות מהמם!!! זה העיקר
אוי,
חבל..
:(
כבר חשבתי שתשתפי פה דברים יותר נחמדים,
אבל העיקר כמו שאמרת, שהיה מהמם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה