חתונה מזווית אחרת..

• הוסף לסימניות
4.jpg

ציירתי את זה לתחרות יוצרים של קורס שלקחתי, הנושא כאמור היה חתונה. הכנתי 11 סקיצות שונות בנושא הזה עד שהחלטתי ללכת על הזווית הזאת. אפשר להגיע שלא כל כך השקעתי בביצוע כמו שהשקעתי ביצירתיות.
אהבתם? לא אהבתם? ספרו לי בתגובות, כמו כן תגידו לי מה נראה לכם שאתם רואים בציור הזה? אשמח להארות/הערות.

• הוסף לסימניות
איור מקסים.
נראה כמו חתונה 'בעיניה של שושבינה' שרק מחכה להיות גדולה כבר וללבוש את השמלה הנחשקת... כי הרי, זה כל העניין בלהתחתן, לא?
אגב, נראה שיש לך את זה בהחלט בציור, למה לא מעלה כאן עבודות?

• הוסף לסימניות
נרשמתי לכאן לפני הרבה זמן, באמת נראה לי שאני אתחיל מעכשיו לפרסם כאן ולהיות פעילה :)

• הוסף לסימניות
מבט אובר דה שולדר. אהבתי.
2 הערות אם יורשה לי,
ניכרת תבונה בהצללות ובגוונים, אך כדאי שתשקלו שימוש גם במברשות יותר קשות, כדי להגדיר צורות יותר טוב.
וכן, מבט מכזה גובה, הוא כלפי מטה, מה שצריך להשפיע על צורת הראש של הדמות הקרובה.

• הוסף לסימניות
ציור ממש חמוד!
הייתי אומרת שהשושבינה מחכה ליחס מהכלה
אבל מה לעשות היא בעננים

• הוסף לסימניות
לי נראה שהיא קצת עצובה שנפרדת מאחותה הגדולה...
עבודה נפלאה.

• הוסף לסימניות
נכון,
מבט אובר דה שולדר. אהבתי.
2 הערות אם יורשה לי,
ניכרת תבונה בהצללות ובגוונים, אך כדאי שתשקלו שימוש גם במברשות יותר קשות, כדי להגדיר צורות יותר טוב.
וכן, מבט מכזה גובה, הוא כלפי מטה, מה שצריך להשפיע על צורת הראש של הדמות הקרובה.
נכון, צודק. באמת חשבתי על זה אחרי שסיימתי לצייר שמשהו לא הגיוני ופרופרציונאלי, והמבט צריך להיות מלמעלה. תודה על ההערה.

• הוסף לסימניות
חסום בנטפרי.
סתם, אין לי נטפרי, אני מאוד אהבתי!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה