- הוסף לסימניות
הם לא עוזרים למצוא אולם אחר?סגרו היכל הנגינה וביטלו לנו.
למה? אני מניח שבגלל המלחמה...
אולמי הנשיא
אור יחזקאל ( 2 האולמות יחד)
אהבת שלום
הם לא עוזרים למצוא אולם אחר?סגרו היכל הנגינה וביטלו לנו.
למה? אני מניח שבגלל המלחמה...
אני חושבת שההיכל זה בניה קלהסגרנו בהיכל אבל זה בצהרים משום שיש ברמצווה שם בערב והמשפחה (בצדק)
לא מוכנה לשמוע על מקום אחר,
ואנחנו רוצים שזה יהיה בערב .
שתיהם לא עמידים בפני טיליםאני חושבת שההיכל זה בניה קלה
מרגיש לי יותר מלחיץ מאולם בנוי...
אני יודעת על חתונה שאמורה להיות שם בהמשך השבועהם לא עושים שם חתונות מידיעה
לא,ולא מעניין אותם ממטר מה יהיה על החתונההם לא עוזרים למצוא אולם אחר?
אולמי הנשיא
אור יחזקאל ( 2 האולמות יחד)
אהבת שלום
ומחתימים שלא מחזירים כסף.והם (גינת המלך והיכל הנגינה) מבטלים בלי למצמץ.
מזה אולם שמחות?בית כנסת?אשמח ליותר פרטים אפילו אם יש דרך לתקשר איתכם אשמח ממשמחנובקה ברחוב אדמור מגור 45 בני ברק- אנחנו עשינו שם חתונה השבוע והיה מושלם- צריך לקחת הפקת ארועים
כל השבוע??יש שם מחר חתונה.
והחתונות שם נגמרות ב9:30.
שבוע שעבר הייתי שם - החופה היתה ב5 - לפחות ככה אמרו, ותזמורת סיימה ב9:30 בול.כל השבוע??
אז מתי החתונה מתחילה?
אפשר לשאול למה עשיתם שם? כי האולם ביטל כי אין לו ממ"ד? כי חששתם מפיקוה"ע שיסגור את האולם? וכמה הנזק? כמה שילמתם לאולם המבוטל וכמה להם?מחנובקה ברחוב אדמור מגור 45 בני ברק- אנחנו עשינו שם חתונה השבוע והיה מושלם- צריך לקחת הפקת ארועים
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים