קורונה חתונות: לא הוזמנתם? אל תבואו!

• הוסף לסימניות
אני חושבת שמטרת פותחת האשכול הושגה, כמובן שהועלו כאן דברים חשובים מאוד שתרמו עוד ועוד להרתעה. וזה חשוב. בלי ספק.
אני מתנצלת אם הדברים שכתבתי פגעו במישהו, אני בטוחה שאלו שהלכו לשמח באמת פעלו בתום לב ולא חשבו / היו מודעים לתוצאות.
טוב שהועלו הדברים כדי להראות את הצדדים הנוספים וההשלכות, וכל אחד מכאן יכול להיות שגריר להעברת המסרים למי שלא מסתובב בפורום הזה.
אבל בואו נפסיק, בבקשה.
לא הייתי רוצה להיות מותקפת בגלל משהו שעשיתי בשגגה. ואני מצטערת שעשיתי את זה.
יש כאן אפילו נקודה גדולה לזכות הציבור שלנו, אנחנו הרבה פחות חשופים לתקשורת ולכן לא מודעים לגודל הטרגדיה העולמית, וגם נסיעות וטיולים בעולם ב"ה פחות נפוצים במגזר שלנו (לפחות בעונה הזאת), ועד עכשיו לא נחשפנו להתפרצות הנגיף בריכוזים חרדיים (כמעט, אבל זה נראה לנו רחוק) ולכן המודעות לזהירות פחות קיימת ויש שאננות.
חשוב להביא את הצדדים למודעות הציבורית, ומרגש לשמוע על חתונות שנערכות באחריות ציבורית מלאה בהתאם להוראות, והן קיימות. רק שאין להן את החשיפה כי אלו לא החתונות שירוצו בכל קבוצות הוואצאפ.
וה' שומר ישראל, משגיח עלינו במיוחד.
בתפילה שלא נגרם נזק עד עכשיו, ושתימשך השמירה המיוחדת עלינו.

• הוסף לסימניות
בחתונה שנערכה היום הגיעו פקחים
היו הרבה מעבר למותר.
באולם קטן. [של אירוסין וכאלו]
בעלי השמחה נקנסו ב 50,000 ש"ח כל צד
האולם נקמס גם בסכום הזה
וגם המשתתפים נקנסו בסכום כלשהו.
בסופו של דבר בעלי השמחה הצליחו להיפטר מהקנס אבל בעלי האולם לא

• הוסף לסימניות
אי אפשר להאמין איזה פושעים קיימים אצלינו

הבת שלי קיבלה הודעה קבוצתית, שבאים היום לחתונה אצל חברה, ולהשאיר את הטלפונים בבית, כי מפחדים שהמדינה תגלה אותם.

כשישראל יורדים, יורדים עד לתהום

• הוסף לסימניות
אי אפשר להאמין איזה פושעים קיימים אצלינו

הבת שלי קיבלה הודעה קבוצתית, שבאים היום לחתונה אצל חברה, ולהשאיר את הטלפונים בבית, כי מפחדים שהמדינה תגלה אותם.

כשישראל יורדים, יורדים עד לתהום
אחר המודעה כי הנני מקפיד על כל הוראות משרד הבריאות

*הגמזתם*
*הגמזתם*
*הגמזתם*

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה