חתונת בית סאטמר

• הוסף לסימניות
מישהו יודע אם יש אפשרות לנשים שאינן נמנות על חסידות סאטמר להשתתף בחתונה.
תודה מראש , יעזור מאוד.

• הוסף לסימניות
אין לאף אחד מושג , החתונה עוד מעט נגמרת.

• הוסף לסימניות
אני לא חושבת שמבקשים תעודת השתייכות לחסידות בכניסה..

• הוסף לסימניות
שכחת עם מי יש לך עסק , מדובר בחסידות קיצונית. זה נכון שהחתונה מתחלקת לכמה מתחמים. ולמי שיודע אם כן איפה הם ואיך מגיעים לשם.

• הוסף לסימניות
כנראה הכניסה היא רק עם כרטיס מראש, לא??

• הוסף לסימניות
אני גרה באזור אבל לא עד כדי ללכת , לראות שאין כניסה ולחזור. בררנו את ענין הכרטיסים עם מישהו מבפנים שטען שהכניסה לחתונה היא עם כרטיס בלבד עד שעה מסוימת, אני כבר הרבה זמן מנסה להבין מהי השעה הזאת. מדובר בארוע שחבל להפסיד לפחות לפי מה שהלך על חזית בית הכנסת של סאטמר בעזרת תורה.

• הוסף לסימניות
בקשר לכניסה אין לי מושג, מה שכן - החופה היתה בשעה 9:00 כך שעכשיו עדיין הסעודה.

• הוסף לסימניות
שחבל להפסיד לפחות לפי מה שהלך על חזית בית הכנסת של סאטמר בעזרת תורה.[/QUOTE]

הגברים בעזרת תורה והנשים בכינור דוד בבית שמש?
לא הבנתי.

• הוסף לסימניות
הנשים בכינור דוד בבית שמש, והגברים באוהל ע"י כינור דוד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה