חתיכת חתיכים - משתפת

• הוסף לסימניות
גם לביקורת...... תרגישו חופשי.
היה קשה לבחור.

קבצים מצורפים

• DSC_0740.jpg
    KB 31.6 · צפיות: 0
  • DSC_0758.jpg
    KB 51.4 · צפיות: 20
  • DSC_0775.jpg
    KB 34.5 · צפיות: 17
  • DSC_0766.jpg
    KB 44.2 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
אני חושבת שהוא במקום. אני אפילו לא מתנצלת על כך שהתמונות לא נראות טוב בגלל ההקטנה, כי זאת התנצלות קבועה.
את/ה עדין חושב/ת שהפוקוס ברח? כי אני ממש עובדת על עצמי בתחום הזה.... אשמח מאוד לשלוח באופן אישי למייל בגודל מלא, כדי שתבדוק אם הערתך רלוונטית.

• הוסף לסימניות
תמונה ראשונה משגעת.
תמונה שניה שיער בעיניים ומפה והלאה שרוכים בנעל

• הוסף לסימניות
הראשונה הכי מוצלחת,
האחרות הרקע מדי מבולגן

• הוסף לסימניות
את יכולה לשלוח אלי
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
איך את מקטינה?

• הוסף לסימניות
נראה תפיסות יפות מאוד
וילדים חתיכים לגמרי.
אבל ככה זה נראה שצולם בקומפקטית בגלל הפוקוס או ההקטנה.
תבדקי כי אם זה לא ההקטנה ,ואת התפקסת היטב ,ולא צילמת על מהירות נמוכה -אז יש לך בעיה שם.

• הוסף לסימניות
הקומפוזיציה של התמונה הראשונה מוצאת חן בעיני

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל א;1428383:
נראה תפיסות יפות מאוד
וילדים חתיכים לגמרי.
אבל ככה זה נראה שצולם בקומפקטית בגלל הפוקוס או ההקטנה.
תבדקי כי אם זה לא ההקטנה ,ואת התפקסת היטב ,ולא צילמת על מהירות נמוכה -אז יש לך בעיה שם.

ממש לא קומפקטית. מעליב ת'מצלמה החמודה שלי :(

• הוסף לסימניות
הוא אשר אמרתי...
שצריך לבדוק למה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה