חתיכת שיש קטנה למי יש?

• הוסף לסימניות
מחפשת איפה ניתן להשיג חתיכת שיש אמיתי קטנה גודל בערך 20 על 20 סמ
לא משנה הצבע צורה
לצורך ביתי
תודה

• הוסף לסימניות
תנסי לגשת לחנות שמוכרים שיש, לרוב יש להם דוגמיות...
אני לא יודעת להגיד לך אם זה יהיה בגודל שאת צריכה, אבל את יכולה לנסות...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shיפי;1214102:
תנסי לגשת לחנות שמוכרים שיש, לרוב יש להם דוגמיות...
או לשאול אנשי שיש, אם יש להם שאריות

• הוסף לסימניות
שיש

יש לי בבית - כשעשינו את השיש קיבלנו 2 חתיכות כדי להעמיד סירים
אני לא משתמשת כי זה כבד ולא נח
נ.ב. אולי זה שיש אמיתי אולי לא. זה בטוח לא קיסר
אם את רוצה אוכל להביא לך אחד. את השני אני מעדיפה לשמור שיהיה לי דוגמא ניידת לאי פעם

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ari;1216012:
יש לי בבית - כשעשינו את השיש קיבלנו 2 חתיכות כדי להעמיד סירים
אני לא משתמשת כי זה כבד ולא נח
נ.ב. אולי זה שיש אמיתי אולי לא. זה בטוח לא קיסר
אם את רוצה אוכל להביא לך אחד. את השני אני מעדיפה לשמור שיהיה לי דוגמא ניידת לאי פעם

אשמח לקבל כי ללכת לחברת שיש זה מחוץ לבני ברק וזה זמן
איפה את ממוקמת ?
תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה