התייעצות חתימה על חוזה עבודה בהוראה - התייעצות דחופה

• הוסף לסימניות
וותק של 6 שנים בסמינר הזה
אני אמורה לחתום היום על חוזה עבודה לשנה"ל תשפ"ו
יש לי הצעת עבודה במקום אחר (לא בתחום ההוראה) ובמידה ואתקבל לשם - אעזוב את העבודה בסמינר.
אני כמובן לא רוצה לספר בסמינר על חשיבה לעזוב...

אם אני חותמת על החוזה ובחודש הקרוב רוצה לעזוב את העבודה - החתימה מסבכת אותי?

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
וותק של 6 שנים בסמינר הזה
אני אמורה לחתום היום על חוזה עבודה לשנה"ל תשפ"ו
יש לי הצעת עבודה במקום אחר (לא בתחום ההוראה) ובמידה ואתקבל לשם - אעזוב את העבודה בסמינר.
אני כמובן לא רוצה לספר בסמינר על חשיבה לעזוב...

בלי קשר לחתימת החוזה יש חובת הודעה גם על המועסק מה שמחייב אותך להודיע לפני עזיבה כפי החוק (ואם את עובדת 6 שנים זה חודש לפני)
אם פיטרו אותך כל שנה מחדש לחופש איני יודע מה ההגדרה החוקית בעניין

• הוסף לסימניות
כתוב בחוזה משהו אחר מהחובה החוקית של הודעה חודש לפני? וגם אם כתוב כנראה זה לא מחייב חוקית.

• הוסף לסימניות
עובד הוראה צריך לתת הודעה מוקדמת של לפחות חודשיים מראש

• הוסף לסימניות
חשוב רק לזכור---
לא בכל הנושאים מה שחתומים עליו בחוזה הינו מחייב
אלא ישנם דברים שאם זה סותר את מה שכתוב בדיני עבודה אז דיני העבודה קובעים
החוזה כפוף לדיני עבודה

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
חשוב רק לזכור---
מה שחתומים עליו בחוזה איננו מחייב
אלא רק מה שכתוב בדיני עבודה
החוזה כפוף לדיני עבודה
שוב משהו שאינו מדוייק ישנם סעיפים שיכולים להורות שונה מן החוק. ולדוג' אם יהיה סעיף על הודעה מוקדמת של חודשיים מראש במצב כזה החוזה יהיה מעל החוק

• הוסף לסימניות
?
מקור?
לי ידוע שאין לגביו שום חוק מיוחד מלבד שכשרוצים לפטרו צריך להודיע לפחות חודשיים מראש אבל כאן מדובר בהתפטרות ולא בפיטורים
תקנון שירות עובדי הוראה
בהתפטרות

• הוסף לסימניות
שוב משהו שאינו מדוייק ישנם סעיפים שיכולים להורות שונה מן החוק. ולדוג' אם יהיה סעיף על הודעה מוקדמת של חודשיים מראש במצב כזה החוזה יהיה מעל החוק
בטוח בזה?
זכור לי שלא, אבל יכול להיות שאני טועה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה