התייעצות חתימה על שטר חוב בהסכם של סליקת אשראי חברת UPAY

• הוסף לסימניות
שלום וברכה
יש לי קבלה ירוקה בחברת YPAY חברת קבלות ירוקות חינמית.
כעת יש להם אפשרות להוסיף סליקה במחיר יחסית זול וזה מתבצע דרך חברת UPAY
שלחתי להם מסמכים וכו' וביקשו ממני לעשות "הרשאה לחיוב חשבון" הכל טוב ויפה.
כעת קיבלתי מהם מייל לחתום על חוזה ובו התבקשתי בנוסף להסכם לחתום על שטר חוב ללא הגבלת סכום.
זה נראה לכם נורמלי? זה מה שמקובל, או שזה בעייתי? (מצורף צילום מסך של הקטע של השטר חוב בלבד)
תודה רבה

קבצים מצורפים

• שטר חוב בתוך סליקת אשראי.JPG
    שטר חוב בתוך סליקת אשראי.JPG
    KB 129 · צפיות: 67
  • הוסף לסימניות
מצטרפת לשאלה. אני גם באמצע למלאות את הטופס ומנסה להבין האם זה בעייתי. אשמח מאוד לתגובות.

• הוסף לסימניות
השאלה
01 אם כולם חותמים על כזה הסכם
02 ואם ניתן לבטל אותו

• הוסף לסימניות
שלום וברכה
יש לי קבלה ירוקה בחברת YPAY חברת קבלות ירוקות חינמית.
כעת יש להם אפשרות להוסיף סליקה במחיר יחסית זול וזה מתבצע דרך חברת UPAY
שלחתי להם מסמכים וכו' וביקשו ממני לעשות "הרשאה לחיוב חשבון" הכל טוב ויפה.
כעת קיבלתי מהם מייל לחתום על חוזה ובו התבקשתי בנוסף להסכם לחתום על שטר חוב ללא הגבלת סכום.
זה נראה לכם נורמלי? זה מה שמקובל, או שזה בעייתי? (מצורף צילום מסך של הקטע של השטר חוב בלבד)
תודה רבה
מה יצא עם זה? כי לי יש עכשיו את אותה שאלה.

• הוסף לסימניות
עכשיו התעקשתי איתם, ואז הם "נזכרו" שבזיכוי חדשי לא צריך לחתום על שטר חוב.......

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה