חתימה עם קבלן

• הוסף לסימניות
אחותי עושה שיפוץ קל בביתה. אחרי הרחבה של כ20 מ"ר.
היא אמורה לחתום חוזה עם הקבלן פנים.
מה אמור לכלול החוזה? יש איזשהו בסיס?
י"ל שאין לה מפקח בניה ואין כמעט אינבסטלציה, זו רק הרחבה של חדרים ומרפסת.
תודה רבה מאד!

• הוסף לסימניות
בס"ד .
אשתדל לעלות לך דוג' של חוזה עם קבלן לפנים. חובה גמורה! לעבוד עם חוזה. וברחל בתך הקטנה.
לגבי מפקח בניה . הדבר מומלץ וחוסך הרבה עגמת נפש. בפרט שלפי שאלתך נראה שאחותך לא מכירה את הנושאים הטכניים. וגם קבלן ישר יכול להגיע לחיכוך בגלל אי הבנה ועמידה על הפרטים שבין השורות.
אם תרצי להבין ולהחכים את אחותך אני מרשה לעצמי להפנות אותך לפוסט שלי באתר משרדי. (לחיצה על הלינק המצ"ב בתחתית התגובה כאן)בקטגוריית ניהול ופיקוח פרוייקטים שיתן לך אינדיקציה מסויימת בתקוה שיועיל לך. בכל מקרה אם יש שאלות שמתעוררות אשתדל לסייע במידת הפנאי והאפשר.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אני לא במשרד כרגע. אבדוק אם יש לי במחשב אחר

• הוסף לסימניות
בבקשה..
חוזה מעט ישן. אבל יעיל וסימפטי.
ניתן להשתמש בכיף אבל . לשנות לפי המציאות הרלוונטית בשטח.

קבצים מצורפים

• חוזה עם הקבלן אשכולי.doc
    KB 68 · צפיות: 209

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה