כללי חתימה שלי (לוגו+מספר פלפון) על מודעה וכרטיס ביקור שעיצבתי

• הוסף לסימניות
באיזה הגודל פונט אני כותבת את המספר פלפון?
כמה מ"מ רווח מהשוליים?
תודה!

• הוסף לסימניות
זה תלוי מאוד, בדר"כ זה דינאמי ואין גודל קבוע. הכי חשוב שיהיה פורופרציונלי.

הכי טוב - תעלי את העיצוב שלך ואז תשאלי הכל, והחבר'ה כאן יכוונו אותך כשהעיצוב מול עיניהם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Haim6130;1130254:
זה תלוי מאוד, בדר"כ זה דינאמי ואין גודל קבוע. הכי חשוב שיהיה פורופרציונלי.

הכי טוב - תעלי את העיצוב שלך ואז תשאלי הכל, והחבר'ה כאן יכוונו אותך כשהעיצוב מול עיניהם.
נראה לי שלא הבנת אותי נכון
לא לוגו של העסק אלא חתימה שלי (כאילו חתימה מ המעצבת) בצד של הפרסומת
הנה תמונה להמחשה

קבצים מצורפים

• 1111.jpg
    KB 109.1 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
זה צריך להיות קטן ולא צועק. פרופורציונלי לגודל המודעה כולה.
מספרית קשה להגיד בדיוק - תלוי באיזה גודל מודפסת המודעה.

שימי לב שהחתימה תהיה קריאה גם מבחינת צבעה (וכן יחסית לצבע הרקע עליו היא מוצבת) וגם מבחינת גודלה.
אל תקרבי מידי לשוליים, זה עלול להחתך.

בדוגמה שהעלית הגודל נראה טוב, אבל זה קרוב מידי לשוליים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י KR;1130270:
זה צריך להיות קטן ולא צועק. פרופורציונלי לגודל המודעה כולה.
מספרית קשה להגיד בדיוק - תלוי באיזה גודל מודפסת המודעה.

שימי לב שהחתימה תהיה קריאה גם מבחינת צבעה (וכן יחסית לצבע הרקע עליו היא מוצבת) וגם מבחינת גודלה.
אל תקרבי מידי לשוליים, זה עלול להחתך.

בדוגמה שהעלית הגודל נראה טוב, אבל זה קרוב מידי לשוליים.

תודה

• הוסף לסימניות
קוראים לזה קרדיט -והגודל אמור להיות קטן מאוד אבל קריא יחסית

• הוסף לסימניות
ולהוסיף שעל כרטיס ביקור לא נהוג לשים קרדיט.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה