חתימה GMAIL

• הוסף לסימניות
יש אפשרות לשלב תמונה עם קישור, כלומר שיהיה אפשרות בתוך התמונה לחץ כאן וזה יעבור לקישור.
באאוטלוק זה אפשרי, יש אפשרות גם בGMAIL ?

• הוסף לסימניות
בהוראות כתוב להשתמש בקישור לתמונה השמורה באתר שלך.
ראיתי מישהו שכתב שניתן להדביק פנימה טקסט מוכן עם תמונה, לא בדקתי ולא בטוח שעובד.

אפשרות נוספת להשתמש בפתרון שהצגתי כאן:http://www.prog.co.il/showpost.php?p=1368305&postcount=2
ואז יש צורך בכל פעם שרוצים להסיף חתימה, לפתוח את זה מתוך הודעות מוכנות מראש

• הוסף לסימניות
רק קישור תמונה, משום מה הם לא נותנים את האפשרות לשים תמונה בחתימה רגיל, אין לי מושג למה.

• הוסף לסימניות
תמונה יש אפשרות לשים, עם המשחק שם בהגדרות
אבל אני מחפש להניח תמונה שכתוב שם לחץ כאן, וכשלוחצים מפנה לקישור.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מי שאמר;1368369:
תמונה יש אפשרות לשים, עם המשחק שם בהגדרות
אבל אני מחפש להניח תמונה שכתוב שם לחץ כאן, וכשלוחצים מפנה לקישור.

יש אפשרות, מטביעים HTML בתור תמונה,
תוכל לראות באתר הזה, הם נותנים עיצוב לחתימה, וכשאתה לוחץ ל זה הוא מפנה לאתר שלהם.

• הוסף לסימניות
הבעיה שכל המיילים הכשרים למיניהם, לא יציגו לי את זה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מי שאמר;1368182:
יש אפשרות לשלב תמונה עם קישור, כלומר שיהיה אפשרות בתוך התמונה לחץ כאן וזה יעבור לקישור.
באאוטלוק זה אפשרי, יש אפשרות גם בGMAIL ?

פשוט וקל,
בהגדרות חתימה הוסף תמונה בחר אותה (שתהיה מודגשת בצבע כחול) , אחר כך ללחוץ על סמל הוסף קישור והכנס כתובת האתר בהצלחה!

• הוסף לסימניות
הכל טוב ויפה, לפעם שהיה אפשר להוסיף תמונה דרך איזה הגדרה באנגלית

• הוסף לסימניות
לא נכון עשיתי ועבד לפני שעניתי לך תוסיף תמונה לאחמ"כ תסמן אותה שיהיה רקע כחול לחץ על הסמל של הוספת קישור ותדביק את כתובת האתר וזהו

• הוסף לסימניות
תפתח חשבון חדש ותנסה להעתיק תמונה בחתימה ?

• הוסף לסימניות
עיין תמונה מקסימום תמיכה מרחוק

קבצים מצורפים

• Untitled-1.jpg
    KB 43.9 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י דודכהן;1382534:
עיין תמונה מקסימום תמיכה מרחוק

אני רוצה להכניס תמונה ישירות מהמחשב ולא דרך קישור, כי יש המון אנשים עם מיילים בסינון אינטרנט שלא יציגו את הקישור

אני מחפש את הלשונית להוסיף תמונה ישירות מהמחשב ואז אפשר באמת להוסיף לינק לתמונה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מי שאמר;1382559:
אני רוצה להכניס תמונה ישירות מהמחשב ולא דרך קישור, כי יש המון אנשים עם מיילים בסינון אינטרנט שלא יציגו את הקישור

אני מחפש את הלשונית להוסיף תמונה ישירות מהמחשב ואז אפשר באמת להוסיף לינק לתמונה.

אתה צודק.
אבל יש לי רעיון תעלה תמונה לשרתי גוגל כגון גוגל פלוס או איפה שמשנים את התמונת פרופיל ואז תעשה העתק כתובת אתר של תמונה תוסיף את התמונה ואז קישור כדלעיל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה