כללי חתימות רבנים- דחוף!!

• הוסף לסימניות
אני צריכה דחוף קבצי חתימות של הרבנים הבאים-
הגר"ח קנייבסקי
הגראי"ל שטיינמן
הגר"ש וואזנר
הגרי"ש אלישיב
הגרמ"י לפקוביץ

יש למישהו?

• הוסף לסימניות
ביום ראשון אנ י יוכל לשלוח לך אם זה יעזור.

• הוסף לסימניות
בבקשה

זה מה שיש לי

קבצים מצורפים

• 83769.zip
    KB 328.4 · צפיות: 87
  • הוסף לסימניות
הנה של הרב וואזנר

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 79.2 · צפיות: 41
  • הוסף לסימניות
זה לא מצחיק העיניין הזה, פעם איזה לקוח הביא לי הסכמות מרבני יישובים שאף אחד לא מכיר ואמר לי להחליף את החתימות שלהם עם חתימות של רבנים ידועי שם ולהוסיף אפילו את התמונות שלהם...
היתה לי ברירה? סרקתי מספרים והכנסתי ועד היום אני מרגישה נורא...
אבל לכל התמימים: ככה הדברים עובדים!!!

• הוסף לסימניות
לדעתי אין הדברים עובדים כך!
אנחנו בסטודיו לא שותלים חתימות של רבנים לולא ראינו את חתימת ידם המקורית על המכתב המבוקש!
ולאלה שאומרים "היתה לי ברירה?" אז, כן. הייתה ויש ברירה להגיד ללקוח אני לא מזייף חתימות רבנים!
האם יתכן שמישהו מבנינו היה מוכן להחליף מילים ב'תנ"ך' לפי בקשתו של הלקוח?!
אני בטוח שלא!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eden7115;52683:
היתה לי ברירה? ...ככה הדברים עובדים!!!
ככה הדברים עובדים כי התמימים חושבים שאין ברירה...:(
מה תגיד ללקוח שמבקש לסרוק לו דולרים ולהדפיס, כן גם בהדפסה הרגילה שלך.
גם תגיד: היתה לי ברירה?
אפשר להגיד: תירצתי את עצמי שזה בסדר, ואם אני לא יעשה את זה, מישהו אחר יעשה את זה... כי ככה הדברים ממילא עובדים.

• הוסף לסימניות
מה שקורה כפי הידוע לי:

הרב אלישיב לדוגמא, או כל רב אחר רציני, אין להם זמן לקבל כל אחד.
אז יש להם כמה אנשים שהם סומכיםעליהם (נאמני ביתו) והם יכולים לתת הסכמה במקומם! זה המצב באמת.
אז פעם הם היו מחזיקים בלאנק מטעמם. היום, הכל במחשב. זהו !

• הוסף לסימניות
ויש עוד אופציה
שעומדים לקבל הסכמה מאחד הגדולים וכדי לא לעכב
מכינים את הגרפיקה עם סריקת הלוגו
וברגע שיש הסכמה ניתן להוריד ישירות לדפוס

בדידי הוה עובדא (כך כותבים?)

• הוסף לסימניות
כל הכבוד לכל הדנים לכף זכות!!

• הוסף לסימניות
תודה לקרייזי גרף וקורל.

ואגב, מדובר בארגון רציני ומוסמך. הסירו דאגה מליבכם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה