דרוש מידע חתימת אבטלה בקורונה

• הוסף לסימניות
איך הולך עכשיו חתימת אבטלה?
הולכים לשם או חותמים דרך האינטרנט?
תודה רבה

• הוסף לסימניות
רק מי שמוזמן טלפונית מגיע לשם, כל השאר לא עושים כלום

• הוסף לסימניות
באמת נרשמתי ונראה לי שאין לי בכלל זכאות לקבל אבטלה כרגע והתקשרו אלי מלשכת התעסוקה שאגיע מחר-למה?למה?לאיזה צורך?
חברה שלי נרשמה והתחילה לקבל-הכל דרך האינטרנט
זה לא מיותר שאני ילך?האם הביטוח לאומי מחליט בסופו של דבר או לשכת התעסוקה?
כי אין לי ענין לשרוף זמן לריק...

• הוסף לסימניות
באמת נרשמתי ונראה לי שאין לי בכלל זכאות לקבל אבטלה כרגע והתקשרו אלי מלשכת התעסוקה שאגיע מחר-למה?למה?לאיזה צורך?
חברה שלי נרשמה והתחילה לקבל-הכל דרך האינטרנט
זה לא מיותר שאני ילך?האם הביטוח לאומי מחליט בסופו של דבר או לשכת התעסוקה?
כי אין לי ענין לשרוף זמן לריק...
אם אין לכם זכאות לאבטלה אין עניין ללכת ואתם יכולים לבטל את הרישום שם.
וזה שהם אומרים לכם לבוא זה בגלל שאתם רשומים שם, לשכת תעסוקה זה מקום שאמור לתווך משרות לאנשים ויש אנשים שפונים לשם כדי לחפש עבודה, הביטוח לאומי מתנה את הקצבה רק למי שנרשם שם, אבל אפשר להירשם גם בלי קצבה.

• הוסף לסימניות
אם אין לכם זכאות לאבטלה אין עניין ללכת ואתם יכולים לבטל את הרישום שם.
וזה שהם אומרים לכם לבוא זה בגלל שאתם רשומים שם, לשכת תעסוקה זה מקום שאמור לתווך משרות לאנשים ויש אנשים שפונים לשם כדי לחפש עבודה, הביטוח לאומי מתנה את הקצבה רק למי שנרשם שם, אבל אפשר להירשם גם בלי קצבה.
השאלה אולי הביטוח לאומי יתן לי-יש דרך לברר?כי הבנתי מכאלה שלא חלמו שיקבלו וקיבלו בגלל הקורונה

• הוסף לסימניות
השאלה אולי הביטוח לאומי יתן לי-יש דרך לברר?כי הבנתי מכאלה שלא חלמו שיקבלו וקיבלו בגלל הקורונה
להגיש תביעה נכון לספטמבר 2020 לא עולה כסף.
ולכן אם יש צד שיאשרו לכם (מה הסיבה שאתם לא זכאים?) שוה להגיש.
כמובן יש מקרים שחבל על הזמן

• הוסף לסימניות
כי אני סיימתי אבטלה ב12/19 וכל מי שחתם ב1/2020 ממשיך לקבל אוטומט עד ליולי שנה הבאה
ואני לא מקבלת כי סיימתי ביום קודם(בסוף חודש 12) ותכלס נשארתי בלי משכורת ובלי אבטלה ואמרו לי שאם הייתי ממשיכה אז- הייתי מקבלת אבל מי חלם שהקורונה תימשך ככה?
אז לכאורה למה שאקבל עוד אבטלה?
אבל ניסית כיאמרתי אולי ה' ירצה ואני יעשה השתדלות
הענין הוא שלשכת התעסוקה התקשרה אלי להגיע ואין לי כח סתם שישגעו אותי על עבודה אם ממילא הביטוח לאומי לא יתן לי...ממש מתלבטת מה לעשות בענין

• הוסף לסימניות
כי אני סיימתי אבטלה ב12/19 וכל מי שחתם ב1/2020 ממשיך לקבל אוטומט עד ליולי שנה הבאה
ואני לא מקבלת כי סיימתי ביום קודם(בסוף חודש 12) ותכלס נשארתי בלי משכורת ובלי אבטלה ואמרו לי שאם הייתי ממשיכה אז- הייתי מקבלת אבל מי חלם שהקורונה תימשך ככה?
אז לכאורה למה שאקבל עוד אבטלה?
אבל ניסית כיאמרתי אולי ה' ירצה ואני יעשה השתדלות
הענין הוא שלשכת התעסוקה התקשרה אלי להגיע ואין לי כח סתם שישגעו אותי על עבודה אם ממילא הביטוח לאומי לא יתן לי...ממש מתלבטת מה לעשות בענין
הם לא משגעים,
זימנו אותי לפני חודש בערך.
א. אין תורות להמתין, כל אחד בשעה שנקבעה לו (בגלל הקורונה...).
ב. סתם הפקיד שאל כל מיני שאלות כדי למלא במחשב את הפרטים, וזהו.
אם לשכת התעסוקה מדווחים שלא הגעת - ביטוח לאומי לא נותן את הקצבה.
את יכולה לפני כן להתקשר לביטוח לאומי לברר אם יש סיכוי שאת זכאית (כי בגלל הקורונה קשה מאוד למצוא עבודה חדשה).

• הוסף לסימניות
תלכו גם כדי שתוכלו להגיש הבטחת הכנסה למקרה שלא יאשרו אבטלה, אם רלוונטי (אם ההכנסות פחותות מהסכום המקסימלי והבעל לא בכולל)

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
הבטחת הכנסה לא רלוונטי כי רשום בכולל

• הוסף לסימניות
בדיוק בסוף דצמבר הסתיימו לכם הימים? או שסתם לא חתמתם בינואר ונשארו ימים לנצל, אם כן כנראה זכאים

• הוסף לסימניות
נרשמתי לקבלת אבטלה באתר של שרות התעסוקה והיה רשום להגיע ללשכה,
האם עלי להמתין להזמנה טלפונית?
א"א להסתפק ברישום באתר?

• הוסף לסימניות
נרשמתי לקבלת אבטלה באתר של שרות התעסוקה והיה רשום להגיע ללשכה,
האם עלי להמתין להזמנה טלפונית?
א"א להסתפק ברישום באתר?
לא, החל מחודש זה צריך לבוא מתי שאתם רוצים תוך 14 יום לרישום.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת