- הוסף לסימניות
איך הולך עכשיו חתימת אבטלה?
הולכים לשם או חותמים דרך האינטרנט?
תודה רבה
הולכים לשם או חותמים דרך האינטרנט?
תודה רבה
כמובן מעבר לזה שנרשמים באינטרנטכל השאר לא עושים כלום
אם אין לכם זכאות לאבטלה אין עניין ללכת ואתם יכולים לבטל את הרישום שם.באמת נרשמתי ונראה לי שאין לי בכלל זכאות לקבל אבטלה כרגע והתקשרו אלי מלשכת התעסוקה שאגיע מחר-למה?למה?לאיזה צורך?
חברה שלי נרשמה והתחילה לקבל-הכל דרך האינטרנט
זה לא מיותר שאני ילך?האם הביטוח לאומי מחליט בסופו של דבר או לשכת התעסוקה?
כי אין לי ענין לשרוף זמן לריק...
השאלה אולי הביטוח לאומי יתן לי-יש דרך לברר?כי הבנתי מכאלה שלא חלמו שיקבלו וקיבלו בגלל הקורונהאם אין לכם זכאות לאבטלה אין עניין ללכת ואתם יכולים לבטל את הרישום שם.
וזה שהם אומרים לכם לבוא זה בגלל שאתם רשומים שם, לשכת תעסוקה זה מקום שאמור לתווך משרות לאנשים ויש אנשים שפונים לשם כדי לחפש עבודה, הביטוח לאומי מתנה את הקצבה רק למי שנרשם שם, אבל אפשר להירשם גם בלי קצבה.
להגיש תביעה נכון לספטמבר 2020 לא עולה כסף.השאלה אולי הביטוח לאומי יתן לי-יש דרך לברר?כי הבנתי מכאלה שלא חלמו שיקבלו וקיבלו בגלל הקורונה
הם לא משגעים,כי אני סיימתי אבטלה ב12/19 וכל מי שחתם ב1/2020 ממשיך לקבל אוטומט עד ליולי שנה הבאה
ואני לא מקבלת כי סיימתי ביום קודם(בסוף חודש 12) ותכלס נשארתי בלי משכורת ובלי אבטלה ואמרו לי שאם הייתי ממשיכה אז- הייתי מקבלת אבל מי חלם שהקורונה תימשך ככה?
אז לכאורה למה שאקבל עוד אבטלה?
אבל ניסית כיאמרתי אולי ה' ירצה ואני יעשה השתדלות
הענין הוא שלשכת התעסוקה התקשרה אלי להגיע ואין לי כח סתם שישגעו אותי על עבודה אם ממילא הביטוח לאומי לא יתן לי...ממש מתלבטת מה לעשות בענין
לא, החל מחודש זה צריך לבוא מתי שאתם רוצים תוך 14 יום לרישום.נרשמתי לקבלת אבטלה באתר של שרות התעסוקה והיה רשום להגיע ללשכה,
האם עלי להמתין להזמנה טלפונית?
א"א להסתפק ברישום באתר?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים