דרוש מידע חתימת חוזה

• הוסף לסימניות
רוצה להאיר פה נקודה חשובה (להאיר, כן, לא להעיר...)
לתשומת לבכן,
כאחת שעבדה במקום חילוני, ראיתי את ההתנגדות שלהם לקבל לצוות עוד נשים חרדיות, ולמה?
כי הן בהריון.
נו, ואז?
הן לא מספרות. הן מתחילות עבודה, עוברות תקופת הכשרה, תקופת למידה ראשונית כל זה לוקח בערך חצי שנה ו...אז... יולדות!!
מדהים!!!
אחרי חופשת לידה, שוב - חזרה לעבודה לוקח זמן, למידה מוחדשת של כל התהליך וכו'
אז נכון, הם לא נגד, אבל בבקשה, תהיי הוגנת ותספרי לנו.

אני נכנסתי לשם כשהייתי עם תינוק קטן בן 5 חודשים, וספרתי להם שמגיעה לי שעת הנקה על פי חוק
הם מאד נהנו מהיושר, וציינו זאת בפני כשהתקבלתי לעבודה שם.

אז לתשומת לבכן, כחרדיות - זה גם ענין של קידוש השם, היושר והאמת.

• הוסף לסימניות
@רחל רה,
אני יספר לך מה עשיתי וכיסיתי את עצמי מכל הכיוונים
הייתי בחודש שלישי והתלבטתי מאד...בסוף בראיון עצמו לא אמרתי כלום.
אחר כך התקשרו להגיד לי שהתקבלתי. התקשרתי יום אחר כך ואמרתי לבוס
שאמנם אני לא חייבת לספר לפי החוק אבל זה מרגיש לי לא הוגן ולכן שידע שאני בהריון
ואני יבין כל החלטה.
הוא אמר שהוא יחשוב על זה ואחר כך הוא חזר אלי שזה יהיה בסדר רק שאני יבטיח שאני חוזרת אחרי החל"ד
הענין הוא שאחרי שהוא קיבל אותי הוא לא יכל לחזור בו כי זה אסור לפי חוק, ואני הייתי הוגנת...

• הוסף לסימניות
מדובר בחברה עם המווון עובדות חרדיות וזה סוג עבודה שלא מסתמכים על העבודה שלי לבד
לא משהו כמו מזכירה שאז באמת זה תוקע את המעסיק

כל עובד עולה לחברה המון המון כסף. אם החליטו לקחת עוד עובד, משמע שצריך את התפוקה שלו. זמן ההכשרה של עובד חדש, הוא השקעה מצד המעסיק שלא מקבל תמורה נאותה לכסף שהוא משלם, וזאת על מנת שיקבל אותה בהמשך. אם ההמשך הוא חודשיים עבודה תקינה ואחר כך חופשת לידה שהוא משלם ולא מקבל דבר- הוא רק הפסיד מכך שקיבל את העובדת הזו. בלי קשר לכך שהמשרד/חברה עומדים עליך או לא.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה