כללי חתימת נכה - מה דעתכם??

• הוסף לסימניות
מצ"ב רעיון חתימה של נכה, לתיק העבודות.
את השם אמורים לזהות, ולהבין שזה 'שם' בצורת תמרור... :confused:

מעוניין לקבל חו"ת רק על עצם הרעיון ולא על העיצוב עצמו.
לגבי העיצוב- אשמח לרעיונות!

תודה רבה,
7

קבצים מצורפים

• ntn.jpg
    KB 40.1 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
השם הוא נתן?
קשה מאוד לקלוט את זה צריך עוד הרבה עיבוד כדי שייהיה קריא

• הוסף לסימניות
חמוד מאד, רעיון מקורי בהחלט (לענ"ד...)
לגבי העיצוב צריך למצא פתרון לזה שהראש מתחבא מאחורי ה"אותיות" ובאופן כללי שהסמל לא כ"כ פרופרציונלי-קצת מרוח לרוחב (ושוב לעניות דעתי בלבד....)
צרפתי את הרעיון שלי לסמל על בסיס העיצוב שלך.
בהצלחה ושבוע טוב.
כעת תיקנתי את הסמל וערכתי אותו, בתקוה שזה יענה על כל הדרישות, ותודה לשמואל גרינשטיין על ההערות המחכימות והטירחה להסביר אותן בטו"ט ודעת.

קבצים מצורפים

• עיצוב תו נכה.jpg
    KB 98.5 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י חלומי;745890:
השם הוא נתן?
קשה מאוד לקלוט את זה צריך עוד הרבה עיבוד כדי שייהיה קריא

עובדה שהבנת :)

וכאמור, דיברתי על הרעיון.. העיצוב יבוא אחכ, אולי...

• הוסף לסימניות
יפה אברהמי, יפה! :)

מחכה לעוד רעיונות..
מבחינתי, רציתי שיהיה כמה שיותר דומה לתו הנכה, רק 'להוסיף' לזה שם...

שוב, דעתכם? רעיונות שלכם?

• הוסף לסימניות
לא הבנתי את הרעיון.
מדוע אדם נכה צריך לחתום בצורה שצועקת "אני נכה"?
אני מניחה שיש לו מאפיינים אישיותיים יותר מהותיים מהנכות.

• הוסף לסימניות
מאותה הסיבה שרוכב אופנוע היה חותם את שמו בצורת אופנוע [אם זה היה מתאפשר ומתאים לצורה] למרות שיש לו מאפיינים אישיותיים יותר מהותיים מ"רוכב אופנוע".. כנל טייס, נהג אוטובוס וכל רעיון שלא תרצי..

הרעיון הוא זה לא חתימה של השם גרידא, אלא שיזהו את החותם לפי משהו שמשתייך אליו- ואין לו בעיה עם זה...
לתוהים....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י seven;745907:
עובדה שהבנת :)

וכאמור, דיברתי על הרעיון.. העיצוב יבוא אחכ, אולי...

זה שהבנתי לא אומר כלום כי אני יודעת שצריך לחפש כאן משהו
אבל אם תראה את זה סתם למישהו שלא מעצב
קשה לי להאמין שהוא יבין מה כתוב כאן
והרי אתה מעונין שכל אחד יבין!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
למה הולך הלוגו הזה לשמש את הנכה? מה הוא עושה?
הרי חוץ מלאמר שהוא נכה הוא רוצה לאמר עוד משהו, איפה המשהו הזה מתבטא בלוגו?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י seven;745996:
מאותה הסיבה שרוכב אופנוע היה חותם את שמו בצורת אופנוע [אם זה היה מתאפשר ומתאים לצורה] למרות שיש לו מאפיינים אישיותיים יותר מהותיים מ"רוכב אופנוע".. כנל טייס, נהג אוטובוס וכל רעיון שלא תרצי..

הרעיון הוא זה לא חתימה של השם גרידא, אלא שיזהו את החותם לפי משהו שמשתייך אליו- ואין לו בעיה עם זה...
לתוהים....

אוי ויי, איזו השוואה.
רכיבה על אופנוע זה תחביב שבוחרים בו,
נכות זו מגבלה מולדת ולא ממש חיובית.
רוב הנכים מעדיפים שיזהו אותם בזכות כישוריהם ואישיותם ולא בזכות כסא הגלגלים שהם יושבים בו שלא באשמתם...

• הוסף לסימניות
טוב נו, בדיעבד זו היתה טעות לפתוח אשכול זה בפורום הראשי.. הייתי צריך לפתוח אותו רק לחברי הקורס שמכירים אותי..

פה בכללי לא מכירים לא אותי ולא את הבחור הנכה.
את הראש שלו לפחות...
לכן התגובות כאן כאלה..

[ולגבי ההערות/שאלות:
א. למה חושבת שרק מעצבים גרפיים יכולים להבין מה כתוב כאן?!
ב. נכות זו נכות ומגבלה זו מגבלה- ולא בהכרח מולדת!
ג. השאלה הזאת היתה אמורה להיות ראשונה :) (צברית)]

קבלו ביטול ;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;746021:
אוי ויי, איזו השוואה.
רכיבה על אופנוע זה תחביב שבוחרים בו,
נכות זו מגבלה מולדת ולא ממש חיובית.
רוב הנכים מעדיפים שיזהו אותם בזכות כישוריהם ואישיותם ולא בזכות כסא הגלגלים שהם יושבים בו שלא באשמתם...

אינני מבינה מה תועלת הדיון לגבי מה רוצים נכים להביע או לא. אם בן אדם מעלה רעיון כזה בעבור נכה - מסתבר שזו הזמנה של הלקוח (הנכה). אף אחד לא מחליט בשביל הנכה ללא הסכמתו מה יהיה הלוגו שלו.
בכלליות את צודקת שלא ראוי לקטלג נכים כנכים אלא כבני אדם שיש להם גם נכות, אבל כאן זה לא שייך.

• הוסף לסימניות
בקיצור אתה רוצה למתג נכה ששמו נתן וזה מה שאמור לבטא הלוגו, הבנתי נכון?

אז הרעיון מעולה רק תעבוד עליו יותר יפה
יותר בכיוון השלישי שהעלה אברימי.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צברית;746135:
בקיצור אתה רוצה למתג נכה ששמו נתן וזה מה שאמור לבטא הלוגו, הבנתי נכון?

אז הרעיון מעולה רק תעבוד עליו יותר יפה
יותר בכיוון השלישי שהעלה אברימי.

בהצלחה!

תודה על הפרגון לעבודה שלי, כעת תקנתי את הלוגו והכנסתי אותו לפרופורציה ורק לפי האופציה שהייתה השניה שלי (שלישית בסה"כ) כי באמת גם לדעתי היא הייתה היותר מוצלחת, ערכתי את ההודעה שם והכנסתי את הלוגו המתוקן בתקווה שהפעם זה כבר קרוב למושלם.

• הוסף לסימניות
רעיון עיצובי נחמד- למה בחרת דווקא בתכלת?

נ.ב.זכותו של נוהג בכסא גלגלים למתג את עצמו כך בביטחון ובבהירות.
במיוחד אם הוא מעדיף להבהיר בדיוק במה מדובר בטרם יגמגמו/ידברו מעל ראשו כשיפגשו בו ללא הידיעה המוקדמת הזו.
כי ככה זה העולם השטחי שלנו- שופטים לפי מה שרואים, ולא יעזור לו אם הוא יבטא דווקא את עצמו כנורה- רמז לרעיוניות, או כטיגריס- רמז לעזות האופיינית לו או לא משנה מה.
מי שיפגוש אותו יראה דבר ראשון את כסא הגלגלים.
זה העולם שלנו וזו הדרך שמצא הנכה להתמודד אתו- זכותו.

• הוסף לסימניות
כמובן, שאני מסייגת את דבי בהתאם למה שרוצה בעל העבודה.
אבל, אני חושבת שנכון ומרתק יותר להוסיף אמירה בעלת משמעות ועומק יותר למצב נכה.
לדו' לבטא כמה הוא יצירתי, בעל מעוף, קליל, בעל אמונה, או כל ערך אחר שיהפוך את הנכות למשהו מרומם יותר.
ודוקא מהמקום של נכות והסימבול של כסא גלגלים (עם המשמעויות הנלוות אליו) אפשר להגיע לתוצאה איכותית ועוצמתית יותר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נוי;746161:
רעיון עיצובי נחמד- למה בחרת דווקא בתכלת?

נ.ב.זכותו של נוהג בכסא גלגלים למתג את עצמו כך בביטחון ובבהירות.
במיוחד אם הוא מעדיף להבהיר בדיוק במה מדובר בטרם יגמגמו/ידברו מעל ראשו כשיפגשו בו ללא הידיעה המוקדמת הזו.
כי ככה זה העולם השטחי שלנו- שופטים לפי מה שרואים, ולא יעזור לו אם הוא יבטא דווקא את עצמו כנורה- רמז לרעיוניות, או כטיגריס- רמז לעזות האופיינית לו או לא משנה מה.
מי שיפגוש אותו יראה דבר ראשון את כסא הגלגלים.
זה העולם שלנו וזו הדרך שמצא הנכה להתמודד אתו- זכותו.

תודה נוי! :)
שלט נכה מקורי הוא כסא לבן על רקע כחול/תכלת.
כל מה שרציתי זה לעצב חתימה של נכה. לא לוגו ולא מיתוג או איך שלא יקראו לזה..

ולצערי הרב אין לך מושג עד כמה את צודקת.. אנשים בוחנים ושופטים היום רק לפי חיצוניות וזה לא הזמן והמקום "לשתף" אתכם בסיפורים שאם לא היו עצובים היו מצחיקים.. אבל ככה זה, ועם זה צריך להמודד..

כוכב, שוב, זה בסהכ חתימה שחוץ מה'קטע' ששילבתי את השם עם הצורה, באופן שיבינו את השם ומה "מסתתר" מאחוריו, לא אמור להביע כלום..

וכאמור זה זמני, בנתיים אברהמי מעצב לי יותר ממה שהשקעתי אני.. ;) אני בכוונה טרם עיצבתי, כי קודם רציתי חו"ד על הרעיון עצמו..
אז למגיבים הבאים, אם יהיו, תתייחסו לרעיון, לא לעיצוב..
תודה צברית.

• הוסף לסימניות
משהו שנזכרתי בו בעקבות הדיון :
אייקוקה לי היה בן של מהגרים איטלקיים שהגיע להישגים יפים מאוד בתחום המסחר בארה"ב (סמנכ"ל פורד, מנכ"ל קרייזלר ועוד.)בספרו (מראשוני אלפי הספרים האמריקאים המתארים את הדרך הבטוחה והחד משמעית לעושר) הוא מספר שהיה צריך להגיע כסוכן מכירות לאיזור דרום אמריקה ששם הקאבויים גסים יותר, כמובן שהוא חשש לקטילה כאיטלקי וכו', בעצת המנהל שלו הוא הציג את עצמו: " יש לי שם מצחיק, קוראים לי לי איקוקה" הוא נטל את העוקץ , כבר לא היה על מה להתבדח ברגע שהוא אמר את זה בקול ובבטחון, עשרות שנים אח"כ בן של מהגר אפריקאי, שכנראה קרא גם הוא את הספר. הציג את עצמו כך בסנאט: "יש לי שם מצחיק קוראים לי ברק אובמה" ...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברהמי גרינשטיין;745904:
חמוד מאד, רעיון מקורי בהחלט (לענ"ד...)
לגבי העיצוב צריך למצא פתרון לזה שהראש מתחבא מאחורי ה"אותיות" ובאופן כללי שהסמל לא כ"כ פרופרציונלי-קצת מרוח לרוחב (ושוב לעניות דעתי בלבד....)
צרפתי את הרעיון שלי לסמל על בסיס העיצוב שלך.
בהצלחה ושבוע טוב.
כעת תיקנתי את הסמל וערכתי אותו, בתקוה שזה יענה על כל הדרישות, ותודה לשמואל גרינשטיין על ההערות המחכימות והטירחה להסביר אותן בטו"ט ודעת.

תודה, אברהמי.

אני הערתי לך בצנעה (בצ'אט), ואתה מעלה את זה ל"פרהסיה"?!

חברי הפורום לא מבינים על מה מדובר...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה