חתמתי ונושעתי

גם אני כמו כל המאשרים/ות הצטרפתי לקהילת הכתיבה המקצועית ומעניינת הזו.
ו..כן, קבלו גם את אישורי.

קצת עליי:
מוזיקה וכתיבה זה אצלי בדם- מה שבעצם גורם לי לכתוב יותר שירים מאשר סיפורים...

רגע...אל תתלהבו- כרגע זה למגירה (או לפרוג )

אבל בגדול, כל מה שקשור בכתיבה החל מברכות בחרוזים לכל המשפחה והחברים הקרובים וכלה ב....זהו שזה לא בדיוק עצר איפה שהוא...:sne:

אשמח לבקרות בונה, הערות והארות שיהפכו את הכתיבה שלי לטובה יותר
🙏

קראתי ומאשרת בשמחה את החוקה : )
משקיפה שנים מן הצד
השנה קפצתי למים ועשיתי לי ניק מסודר בפרוג בכלל ובקהילת הכתיבה בפרט
כותבת וקוראת בשביל הכיף
כי מילים...
מילים הן כח
ואומנות
מח
וסקרנות
מילים הן קשר
ותקווה
מסר
ואהבה
מקווה לשלוח מילים טובות
מילים שנוגעות בלבבות

קראתי ומאשר
מצטרף באדר תשפ"ד
עוסק בתכנות מחשבים , וכותב שירים כתחביב
הייתי שמח למצוא דרך לכתוב בצורה יותר מקצועית ולהכיר עוד כותבים
מצטרף כדי לשתף ולקבל פידבקים שיכוונו אותי לגבי החומרים שלי וגם כדי ללמוד ולקבל השראה
מכותבים אחרים
אני עוקב לאחרונה אחרי הפורום ונהנה מאד מהתכנים

קראתי ומאשרת
אוהבת לקרוא כל כך
רואה שיש פה באתר מביני ענין ורוצה להמשיך לקרוא ואולי סוף סוף אצליח גם לפרוץ את מחסום חרדת הכתיבה
בינתים כותבת למגרה, ברכות למורה ולמשפחה, מנסחת וכותבת ראשית בעבודה
תודה שצורפתי! אדר תשפ"ד

קראתי ומאשרת,
הצטרפתי אתמול :D
עוקבת אחרי ההודעות בפורום ונהנית כל פעם מחדש!
אוהבת לכתוב ולקרוא.

קראתי את הנאמר בכללי הפורום
ומאשרת.
(האמת שכבר קראתי בעבר כמה פע' כדי שכשיגיע הרגע מייד אוכל לאשר ;)
אבל האמת שבכל זאת המחשב אינו העיסוק העיקרי שלי כרגע [ב"ה...] וע"כ חלפו כבר כמעט 11 שעות מאז ההודעה המרגשת....]

שמחה להצטרף לפורום המכובד דכאן...

כותבת בכל מקום- אפשרי ושלא... וכנ"ל גם בקריאה....
תודה על האמון!
ו---הרבה הצלחה וס"ד! (לי ולכולם/ן)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה