חתמתי ונושעתי

קראתי ואישרתי. הצטרפתי לפני כחודשיים.

אז... נעים להכיר, שמי שפרה ואני כותבת מגיל 8. אוהבת לכתוב שירים וסיפורים ארוכים.
לצערי, נפגשת עם הגיבורים שלי בעיקר בחלומות הלילה...

הצטרפתי לשורות הכותבים בספר הקהילה, הלא הוא הפורום המקצועי,
ביום חמישי פרשת בהר תשפ"ב, והנני חותם בזאת על תקנון הפורום,
תחום עיסוקי העיקרי בתוך הכתיבה, הוא טורי סאטירה, אבל רק ד' יודע, מה אגלה כאן על עצמי.
ובפיסוק נכון (למדתי כאן פיסוק! :)):

הצטרפתי לשורות הכותבים בספר הקהילה, הלא הוא הפורום המקצועי, ביום חמישי פרשת בהר תשפ"ב. הנני חותם בזאת על תקנון הפורום.
תחום עיסוקי העיקרי בתוך הכתיבה הוא כתיבת טורי הומור וסאטירה. אבל רק ד' יודע, מה אגלה כאן על עצמי.

קראתי ומאשרת!
תודה!!!!
כותבת מאז ומעולם ואוהבת לפרוק את מה שעבר עליי במילים
תמיד היו לי יומנים, הם הולכים ומשתכללים עם השנים...
משתמשת בחרוזים כדי לבטא במדויק את רגשותי,
מילים=אהבה

נערך לאחרונה ב:
הרי כתב ידי מעיד בי וקורות מקלדתי ממסך יזעקו.
שמוע שמעתי חוקה מכוננת ואראה ואפול על פני ואשמע קול מדבר, ותשאני רוח ואחתום.
כותב טורים בשעות היום ומשורר נוגה בשעות ליל. שבתות וימים טובים: ספרי אהבתי ומילתי מנוחתי.
ובקיצור: כותב כתחביב, יום אחד פשוט התיישבתי לכתוב ומאז לא פסקתי.
הצטרפתי היום הזה.

קראתי ומאשרת.
קצת עלי - בעבר הייתי פעילה כאן תחת ניק אחר. כתיבה אצלי זה משהו שבא והולך, יש תקופות יבשות ויש תקופות מלאות השראה. ב"ה זכיתי לפרסם תכנים בכתב העט שלי בבמות שונות, כיום מנהלת רשימת תפוצה של תוכן ספרותי.
כותבת בעיקר בשביל להציף נושאים רגישים ולהעלות למודעות. לעיתים מרגיש לי שזה ממש שליחות.

ברוכים הנמצאים...
קראתי ומאשרת.
שמחה ומאושרת
תכף אעלה את החומר הראשון.
אשתדל שידפוק כמו שעון..
האמת שכבר הייתי פה בעבר.
לא זוכרת משום מה מתי בדיוק זה היה...
שמא לפני שלוש שנים. אולי שנתיים?

קראתי ומאשרת, כמובן.
חייבת לציין שנהניתי מהחוקה וטיב הכללים שבה;
בניחוח יהודי כזה, אמיתי, עושה טוב בנשמה. מי כעמך ישראל!
הצטרפתי לקהילה לפני בערך כשלושה שבועות.
אחר מעקב ארוך טווח בתכנים המדהימים שהתפרסמו בקהילה הזו, נכנס בי החשק לנסות אף אני הקטנה להצטרף לכאן.
הכתיבה אצלי היא...חלק בלתי נפרד מחיי, אפשר לומר.
שמחה להיות חברה כאן, לפגוש עוד אנשי מילים, לנשום אווירת ספר.
תודה על האירוח שלכם.

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה