חתמתי ונושעתי

קראתי ומאשר

התחלתי בכתיבת שירים
בהמשך הלכה הכתיבה ופרצה את מחסום המליצה
וקדחתנות החרוזים

עוסק כיום בכתיבה ספרותית
אוהב את זה
ומקווה שיביא תועלת לקוראים

קראתי ומאשרת.
נכנסתי אתמול.
אני כותבת בעיקר סיפורים לנוער.
כותבת בכל זמן אפשרי, ואוהבת לכתוב!
השאיפה שלי היא להתקדם בתחום.

קראתי....
רק שנייה, מרכיב את המשקפיים, אוי, איפה הם? אה, הנה הם עליי....
יופי, הנה החתימה שלי, מאשר.

ובנימה אישית,
שנים אני קורא את הקטעים המשובחים שלכם, וההשראה ממלאת את יישותי,
דפים וירטואליים ממלאים מגירה וירטואלית נשכחת אי שם במחסני הגוגל דרייב שלי,
לאחרונה ביקרתי שם כדי לסדר קצת את המחסן וגל של אבק התרומם וגרם לי לשיעול בלתי פוסק - - -

שמח להצטרף לקהילה קדישא הדין, אשתף בהמשך קצת מאותה מגירה, בל"נ.

שמחה לאשר שקראתי את חוקת הפורום כבר קרוב ל-10 פעמים בשלושה חודשים שהמתנתי לשלוח בקשת הצטרפות😅
הצטרפתי היום, כ"ט שבט פ"ה.
כותבת בעיקר לתקיית 'אישי' במחשב, וכמובן שאשמח להגיע ליותר מזה בסיעתא דשמיא...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה