עזרה חתמתי (כמו) טיפשה!!! אוף!!!

• הוסף לסימניות
פניתי למס הכנסה לתאום באינטרנט
נכנסתי לאתר
מלאתי פרטים
למטה היתה אופציה של חתימה אינטרנטית, חתמתי.ואז נפתחה חלונית: אני מאשרת לחברת דאטה הלפ לפנות לגופים... בלה בהלה בלה"
פה נבהלתי.
אני קולטת שזו חברה פרטית
אז מיד סגרתי את הדפדפן (לא יודעת אם היתה אופציה של 'המשך' אחרי החתימה)
אממה, אני לא יודעת אם הפניה נקלטה.
מה אומרים?
מישהו?

• הוסף לסימניות
תיאום מס באינטרנט אמורים לראות בסוף טופס להדפסה.

• הוסף לסימניות
לא נשמע שזה נקלט.
בכל מקרה כנראה הלכת דרך חברה שעושה את זה ולא מס הכנסה באתר הרשמי
ולכן- כדאי שתמלאי שוב והפעם באתר הרשמי
בכל מקרה, אם כן זה נקלט-הוא לא יתן לך לעשות שוב- ויכתוב לך שכבר עשית בשנה זו ולא ניתן לעשות שוב

• הוסף לסימניות
פניתי למס הכנסה לתאום באינטרנט
נכנסתי לאתר
מלאתי פרטים
למטה היתה אופציה של חתימה אינטרנטית, חתמתי.ואז נפתחה חלונית: אני מאשרת לחברת דאטה הלפ לפנות לגופים... בלה בהלה בלה"
פה נבהלתי.
אני קולטת שזו חברה פרטית
אז מיד סגרתי את הדפדפן (לא יודעת אם היתה אופציה של 'המשך' אחרי החתימה)
אממה, אני לא יודעת אם הפניה נקלטה.
מה אומרים?
מישהו?

נשמע כמו אחת החברות השרלטניות, שגובות תשלום עבור שירות פשוט שניתן חינם באתר הרשמי של מס הכנסה.
הם עובדים עם קידומי גוגל, כך שיופיעו כמו תוצאה תמימה, ואנשים יחשבו שזה האתר הרשמי של תיאומי המס.

במס הכנסה ה'אמיתי' יש שתי אפשרויות:
1. כניסה לאזור אישי, עם סיסמה כפולה (קבועה וחד פעמית) שניתנת לאחר שאלות זיהוי.
2. פניה דרך מערכת מפ"ל, בלי אזור אישי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה