ח-ד-ש! איורים חדשים ומחודשים בסגנון חדיש ומחודש!

• הוסף לסימניות
הסטיילינג, הסגנון, הקו והצבע- פשוט חגיגה מושלמת!

• הוסף לסימניות
מדהים!
מה נשתנה???
הצל האדום?
הטקסטורה?
מקדי אותנו---
זה מזכיר לי משהו כמו תיקיית השראות----
הצלוחעס

• הוסף לסימניות
***חדיש חדיש, רק היום, ורק אצל שני גרוסמןןןןן***

אהבתי מאודד
בעיקר את האמא והילדה בהתחלה, ואת השוטר עם הילדה - פשוט מקסים
והכי אהבתי את הקונספט החדש, של הצורה האליפסית הזאת עם האובייקט שיוצא. עשית את זה גאון.
מה שכן הפריע לי קצת - זה שההצללות על הפנים (בעיקר בציורים האחרונים) קצת רוויות מידי וכהות.
מתה על ההבעות שאת נותנת להם!

• הוסף לסימניות
קומפוזציה מלאת חן עם התוכי
מה עשית שם לרקע שיראה כזה... טקסטורי? מאוד יפה
זה מברשת, רקע או מה? אשמח אם תשתפי
ועוד שאלה שאסור לשאול, בודאי לא ככה בציבור אז אל תעני -רק משתמשים אחרים שיעזרו עם שאלת השאלות:
איך מתמחרים כזו עבודה?
קודם מבררים מה התקציב ואז משקיעים את כל הכח בלי קשר אליו (...)
או שמגיעים להבנה ריאלית בצורה ברורה, ואיך

• הוסף לסימניות
וואו ענק!
סגנון ציור כובששש!
הפתעת עם הצביעה, מה עשית שם?
אני חושבת שהעזתי..
אפילו שאמרו לי על דברים מסויימים שהם לא יפים אבל לי זה הרגיש יפה. התעקשתי לעשות מה שיפה בעיניי. :)
וזה ממש כיף שבסוף זה נאה כלפי חוץ לכל כך הרבה אנשים.
אז תודה רבה :)

• הוסף לסימניות
ליבליב!!!!!!!!!!
מעולה ביותר, תענוג לעיניים, ליבלוב ללב....
כיף!!!!

• הוסף לסימניות
***חדיש חדיש, רק היום, ורק אצל שני גרוסמןןןןן***

אהבתי מאודד
בעיקר את האמא והילדה בהתחלה, ואת השוטר עם הילדה - פשוט מקסים
והכי אהבתי את הקונספט החדש, של הצורה האליפסית הזאת עם האובייקט שיוצא. עשית את זה גאון.
מה שכן הפריע לי קצת - זה שההצללות על הפנים (בעיקר בציורים האחרונים) קצת רוויות מידי וכהות.
מתה על ההבעות שאת נותנת להם!
חחחחח בול :):cool:
תודה מותק (גם אני אהבתי אותם הכי, וגם את הקונספט -כאילו.. אני מניחה שזה די ברור שאהבתי כי אם לא אהבתי אז למה עשיתי את זה?..ממ יאפ. כמה שורות מיותרות (שלי) אבל נמשיך. :D)
(ההצללות על הפנים אם אני לא טועה למשל באיור שהיא בכיתה, הן יותר בהירות ממה שהעליתי ,[פשוט אין לי כוח לפתוח את הקובץ שוב ולצלם..].)
תודה שוב :eek:

• הוסף לסימניות
צבעוניות נהדרת וקימפוז טוב מאוד.
שאפו!

• הוסף לסימניות
יואו מושלםםם!
מתוק ברמות ההבעה של האמא-אחד הדברים!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה