כללי ח"ח לפרוג על ברכת השנה הטובה האישית בבאנר המקורי והיפה.

• פותח הנושא Shia
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
רעיון מקורי וביצוע מצויין!

אצטרף גם אני בזאת באיחולי שנה-טובה ומבורכת לכל חברי פרוג ומנהליו.

שנזכה לביאת גואל ולבניין בית המקדש במהרה אמן.

• הוסף לסימניות
מקורי ויפה!!!

מי המבצע??

שנה טובה ומבורכת...

• הוסף לסימניות
מה? איפה?!

• הוסף לסימניות
אכן, תודה רבה ושתהיה לכולם שנה טובה ומתוקה!
שמחתי לראות את שמי מופיע שם!! אחרון אחרון חביב... :)

• הוסף לסימניות
א_ירושלמית המבצעת.

• הוסף לסימניות
אכן תודה רבה למרות שלא ראיתי את שמי שם

• הוסף לסימניות
תודה על כל המחמאות!

שתהיה לכולנו שנה טובה ומתוקה, שנת גאולה וישועה.

גינגית, את מופיעה! חפשי את עצמך באמצע השורה התחתונה.

• הוסף לסימניות
ירושלמית מצאתי באמת את שמי.
תודה.
זה עובר כל כך מהר שאי אפשר לדעת לאן להסתכל קודם.

• הוסף לסימניות
תודה! מחמם את הלב.

• הוסף לסימניות
אותי לא מצאתי

• הוסף לסימניות
תודה!

(לא שכחת אותי...)

שתהיה לך ולכל שאר חברי הפורום שנה טובה ומתוקה!

• הוסף לסימניות
כנל

• הוסף לסימניות
צ'אלמית, כהרגלך- מקסים!

• הוסף לסימניות
ממש חמוד למרות שלא מצאתי את שמי. מקורי ביותר

• הוסף לסימניות
ירושלמית, לקח לי כמה ימים להגיב, כי לקח לי כמה ימים לקלוט שאת באמת עשית את הבאנר המדהים... :)
יישר כח גדול.. עוד יצא ממך משהו בסוף.. ולא סתם משהו... תזכרי שאני אמרתי את זה כבר בתחילת הקורס...;)

• הוסף לסימניות
חחחחחחמוד! חיילך לאורייתא

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה