טאבו משותף

• הוסף לסימניות
אני צריכה ייעוץ דחוף!

מה החסרונות בדירה עןם טאבו משותף?
מ האני צריכה לברר לפני קניית דירה עם טאבו משותף?
האם אפשר לקחת משכנתא?

אשמח מאד לחוות דעות!
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
תבדקי עם עורף דין זה יכול להיות מאד משמעותי

• הוסף לסימניות
תלוי מאוד בנסיבות.
אם זה טאבו משותף מכיוון שהקבלן לא הסדיר את העניין במשרדי הטאבו וכל הבניין נחשב כחלה אחת - לא תהיה (לרוב) אפשרות לקחת משכנתא.
אם זהו טאבו משותף עם דייר אחד נוסף (דירה גדולה שחולקה למשל), יתכן ויהיה ניתן לקחת משכנתא רק על חלק יחסי בנכס וככל הנראה רק אם אין עליו כבר משכנתא מצד השותף.
כדאי לברר היטב את מצב הנכס ואת פרטי הרישום הנוכחיים בטאבו ולהיוועץ בעורך דין המתמחה במקרקעין.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
הדירה היא דירה שבנו על הגג, ששייכת לדירה נוספת בבנין
עזרת לי מאד, תודה רבה!

• הוסף לסימניות
כשאני בררתי על דירה כזו וזה קרץ לי בגלל המחיר הזהירו אותי מאד בגלל שהדירה לא תוכל להיות רשומה על שמך משכנתא זה בעיה ואת צריכה בהרבה דברים מאד לסמוך על בעה"ב כמו כן מים וחשמל זה גם שאלה אז כדאי לברר לעוןמק אצל מביני ענין

• הוסף לסימניות
ירדתי מהעניין, הבנתי שזה בעיה רצינית, תודה רבה לכולם!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה