דרוש מידע טאבלט הדרן

• הוסף לסימניות
מישהי יש לה טאבלט של הדרן?מרוצה ממנו???

• הוסף לסימניות
מישהי יש לה טאבלט של הדרן?מרוצה ממנו???
לי יש.
מרוצה פחות או יותר. יש כמה אפליקציות שעושות לפעמים בעיות אבל לא באופן גורף ולא כל הזמן.
אם את מחפשת סינון וזמינות-שווה

• הוסף לסימניות
לי יש.
מרוצה פחות או יותר. יש כמה אפליקציות שעושות לפעמים בעיות אבל לא באופן גורף ולא כל הזמן.
אם את מחפשת סינון וזמינות-שווה
תבדקי האם האפליקציות שעושות בעיות זה בגלל שצריך עדכון ולאחריו כיבוי והפעלה מחדש של המכשיר
או ניקוי נתונים של האפליקציה הבעייתית

• הוסף לסימניות
איזה אופציות יש שם?
דפדפן או רק אפליקציות?
ווצאפ? עם/ בלי סטטוס?
התוכנית של ווייז מייל מורחב איך היא?

• הוסף לסימניות
איזה אופציות יש שם?
דפדפן או רק אפליקציות?
ווצאפ? עם/ בלי סטטוס?
אין דפדפן יש אפליקציות ואתרים מסוימים שנפתחים (דרך רשימה לא דרך חיפוש גוגל)
וואטצאפ יש, בעיקרון בלי פרופיל ובלי סטטוס

• הוסף לסימניות
איזה אופציות יש שם?
דפדפן או רק אפליקציות?
ווצאפ? עם/ בלי סטטוס?

תלוי בבחירת הלקוח ובאישור ועדת הרבנים.
לנו יש כמה סוגי מכשירים וכל אחד עם אופציות אחרות...

יש גם אופציות אם מבקשים לדפדפן של נטפרי.

לפי דעתי תפנו ל @יהודה וולף
שידע להתאים לכם את המכשיר הטוב ביותר בעבורכם!

• הוסף לסימניות
לי יש נתיב והדרן . אני אישית יותר מרוצה מנתיב מבחינת שירות ומקצועיות, אבל אם אתם הולכים על הדרן זה רק דרך יהודה וולף.

• הוסף לסימניות
רציתי לשאול
יש לי טאבלט פשוט של הדרן שעובד לי מאוד לאט עד שנפתח דברים וכו' שאלתי אם אני יקנה טאבלט יותר טוב זה יעבוד יותר מהר או שככה זה לא משנה איזה מכשיר אשמח לתגובה במיוחד לבעל נסיון במכשיר "טוב" של הדרן

• הוסף לסימניות
רציתי לשאול
יש לי טאבלט פשוט של הדרן שעובד לי מאוד לאט עד שנפתח דברים וכו' שאלתי אם אני יקנה טאבלט יותר טוב זה יעבוד יותר מהר או שככה זה לא משנה איזה מכשיר אשמח לתגובה במיוחד לבעל נסיון במכשיר "טוב" של הדרן
זה בדרך כלל קורה כשהזיכרון של המכשיר מלא.
אפשר לנסות לרוקן אותו קצת והוא יחזור לעבוד מהר.
מניסיון אישי עם טאבלט של הדרן.

• הוסף לסימניות
זה בדרך כלל קורה כשהזיכרון של המכשיר מלא.
אפשר לנסות לרוקן אותו קצת והוא יחזור לעבוד מהר.
מניסיון אישי עם טאבלט של הדרן.
כנ"ל
בעיקר תבדקו את הזיכרון באפליקציות כמו ווצאפ שיכול להצטבר שם הרבה גיגה
וכדאי גם להוסיף כרטיס זה מעביר את כל העומס של ההורדות והגלריה כרטיס מנסיון

• הוסף לסימניות
יש גם אפליקציות שלוקח הרבה זמן להתפתח (אם בכלל). למשל פאגי, כאל האם מכשיר טוב זה יותר טוב או שככה זה הדרן ?
מישהו מנסיון

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה