התייעצות טאבלט וזום, ושיתוף מסך

• הוסף לסימניות
לא מבינה בטאבלטים ..
עבדתי רק עם מחשב ולא תכננתי להכניס את זה הביתה ...
אבל, עכשיו אין לי ברירה :(

צריכה עזרה,

מה ההבדל בין אנדרואיד ??? למערכת וונדוס ? ומה עדיף
ומה תומך בזום ? יש עדיפות לטאבלט מסוים ..חברה מסוימתץץ שלא נתקע כל שניה צריכה במהלך הזום לחבר לאפליקציות שנמצאות אצלי ..
אהה ואיפה אני קונה במחיר שפוי.
יש לי בלאגן בראש לא מבינה למה אחד עולה 200 והשני 1200 .. בקיצער .
אשמח לכל מידע .
תודה !

• הוסף לסימניות
לא מבינה בטאבלטים ..
עבדתי רק עם מחשב ולא תכננתי להכניס את זה הביתה ...
אבל, עכשיו אין לי ברירה :(
צריכה עזרה
מה ההבדל בין אנדרואיד ??? למערכת וונדוס ?
אשמח לכל מידע .
תודה !
יש 3 תוכנות אפשריות לטאבלט:
  • iOS - אפל
  • Android - שאר החברות
  • Windows - מיקרוסופט, כל החברות.
ה-2 הראשונות עובדות עם אפליקציות (כמו סמארט') האחרונה כמו מחשב.

• הוסף לסימניות
כל מכשיר תומך בזום.
במחשב נכנסים רק דרך קישור
אפשר להוריד את האפליקציה של זום בכל מכשיר בין אם זה לטלפון או למחשב.
לגבי המחירים, רק אם את רוצה מנוי אצלם. כאשר מקיימים שם שיעור, הזמן יהיה ללא הגבלה. את לא חייבת לעשות מנוי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה