טאבלט וינדוס באנגלית

• הוסף לסימניות
חיפשתי הרבה ולא מצאתי עברית לגירסה הזאת (כמובן שיש אבל בני דודינו לא ששים להזכיר את השפה הזאת יחד עם שפתם) בקיצור לדעתי הכי טוב מכל הבבחינות הן השפה והן זה שזה גירסה ישנה לפני 3 שנים
פשוט תתקין את הגירסה החדשה 1803 כמו שנכתב בפורום עשרות פעמים
אתה רק צריך ליצור על אונקי דיסק התקנה, להכניס, ולשדרג.

• הוסף לסימניות
תכלס אולי תוכל לעזור לי ולפרט מהיכן אני לוקח את הגירסה החדשה, ואיך אני מתקין את זה בטאבלט? תודה רבה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לא הייתי ממליץ לו לעשות התקנה לבד של מע הפעלה על טאבלט שיש לו רק32G אחסון

אפילו אם הוא יצליח זה יתפוס לו הרבה יותר מקום מאשר ההתקנה של היצרן

יש לכך כמה סיבות , למשל , קבצי השחזור של המע (כשעושים איפוס וכדו) בהתקנה רגילה הם תופסים כ 4-5 GB , בהתקנה חסכונית יש טריק שהם ישתמשו בקבצים שכבר קיימים ב SYSTEM32 במקום בעותק נפרד וכן הלאה

• הוסף לסימניות
לא הייתי ממליץ לו לעשות התקנה לבד של מע הפעלה על טאבלט שיש לו רק32G אחסון

אפילו אם הוא יצליח זה יתפוס לו הרבה יותר מקום מאשר ההתקנה של היצרן

יש לכך כמה סיבות , למשל , קבצי השחזור של המע (כשעושים איפוס וכדו) בהתקנה רגילה הם תופסים כ 4-5 GB , בהתקנה חסכונית יש טריק שהם ישתמשו בקבצים שכבר קיימים ב SYSTEM32 במקום בעותק נפרד וכן הלאה
אז למען השם מה אני יכול לעשות שזה יהיה בעברית???

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה