דרוש מידע טאבלט- יש כאן סוכן שמוכר? וגם שאלה

• הוסף לסימניות
מעונינת לקנות טאבלט (חסום, ללא דפדפן). קטן. גודל של 7 אינץ' או קצת יותר.
שיש בו חנות אפליקציות, וויז, ואצאפ וכו'.
מי מוכר כאלו? אשמח לפרטים.

ושאלה נוספת, טאבלט של הדרן או עסקן- האם ניתן ואטסאפ חופשי? (קבוצות וכאלו) או שיש תנאים?

ועוד שאלה-
יש לי טלפון עם 2 סימים- כשר ולא כשר.
האם ניתן בטאבלט להשתמש באותו מס' של הסים הלא כשר לוואטסאפ- ועדיין להשאיר בטלפון.
בקיצור 2 סימים על אותו מס')

• הוסף לסימניות

ושאלה נוספת, טאבלט של הדרן או עסקן- האם ניתן ואטסאפ חופשי? (קבוצות וכאלו) או שיש תנאים?

ועוד שאלה-
האם ניתן בטאבלט להשתמש באותו מס' של הסים הלא כשר לוואטסאפ- ועדיין להשאיר בטלפון.
תנסי לשאול את בעלי.
0533110844 אליעזר קאופמן

• הוסף לסימניות

ועוד שאלה-
בעסקן הוואטאפ חופשי, אפשר להוריד וואטסאפ בגרסה כשרה שאין תמונות פרופיל וסטטוס, בהדרן אני חושבת שיש הגבלות, תבררי מולם.

את יכולה להשמש בטאבלט באיזה מספר שאת רוצה, הסים לא צריך להיות עליו, אפשר גם לעשות וואטסאפ על מספר של טלפון נייח) אבל זה לא שתי סימים על אותו מספר...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לא עברתי על הכל..
אבל ככה.

להדרן יש טאבלט, אפשר וואטסאפ ללא דפדפן.
לגבי קבוצות צריך להגיש בקשה
סטטוסים חסום אצלי [אולי אפשר לבקש] רק לצפיה. אני יכול להעלות...

ואת הוואטסאפ אפשר על כל מספר [גם על הכשר]

• הוסף לסימניות
יש פיתרון להכל פנו אלי ב0548499993

• הוסף לסימניות
אצילו ונס שעלינו על זה משהו חדר למייל שלנו דרך טאבלט רבותי איך נכנסים שם ויוצאים ורק מכתובת מייל מסוים ולא מכל המייילים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה