טאבלט ללא אינטרנט וללא סרטים

• הוסף לסימניות
אני זקוקה ל-
טאבלט שיהיו בו את הפונקציות הבאות:
מסך מגע - עדיף (תלוי במחיר)
אינטרנט - ללא
אופצית צפיה בסרטים - ללא
מוסיקה - כן
אקסל - כן
פנקס רשימות - כן
אנשי קשר מג'ימייל - כן
אופצית חיפוש מהירה - כן
וורד - כן
יומן משימות - כן (עם עדיפות לאופצית סינכרון עם היומן של ג'ימייל)
אופצית חיבור למחשב לצורך העברת קבצים - חובה

ברצוני שהטאבלט האמור יהיה מחובר בחיבור קבוע (אם אפשרות הורדה לצורך העברת קבצים) לקיר/ארון

האם יש אפשרות לכזה דבר?
האם יש אפשרות לקבל על זה הכשר כמו הפלאפונים הכשרים?
מה העלות?
היכן משיגים?

תודה מראש לעונים!!!

• הוסף לסימניות
פעם היה להשיג אצל חברת "הדרן"
היום אאין לי מושג
צריך לברר מולם

• הוסף לסימניות
בכל מכשיר אפשר לעשות זאת בחנות שקצת מבינה בזה, מוחקים את כל האפליקציות שלא רוצים מתקינים את מה שכן רוצים ומוחקים גם את "מתקין האפליקציות" למניעת התקנה מחדש של מה שלא רוצים, ללא כשרות כמובן משום גוף.

• הוסף לסימניות
מנסה להבין כדי למקד יותר את שאלתך
ללא אינטרנט אבל עם עם אפשרות לאנשי קשר מג'ימייל? איך זה ביחד
כמו כן יומן משימות וסנכרון לגימייל ??

• הוסף לסימניות
ללא דפדפן אבל כן עם אפליקציות של גוגל כגון ג'ימיל ויומן.

• הוסף לסימניות
שלא תהיה אפשרות גלישה
אבל אולי שאוכל דרך המחשב להעביר או לסנכרן את אנשי הקשר
אולי אם יש שם אפליקציה כמו האוטלוק
(אינלי מושג איך עובדות האפליקציות שם)
אבל אני רוצה שישמש לי לצורך ביתי לניהול היומן / התזכורות / קניות/ מתכונים וכו'

השאלה באיזה חנות אני עושה אתזה
איזה סוג מומלץ?
למי פונים אחרי הקניה כדי להסיר/לסדר/לעקור

• הוסף לסימניות
כדאי לשאול בחנויות, ואין אאוטלוק בטאבלט אא"כ זה טאבלט עם ווינדוס (יקר יותר) וגם אז אין חיבור אחר מלבד אלחוטי לאינרנט למיטב ידיעתי.
ואז גם מה שכתבתי למעלה לא נכון.

• הוסף לסימניות
שוב בפורום נטפרי דשו נושא זה יש שם אחד @מנתק (קישור) ואולי עוד אחד @957 (קישור) שלכאו' אמורים לדעת פתרונות לזה

• הוסף לסימניות
  1. להדרן יש מכשיר שפורסם לאחרונה במיר, והעלו כאן בפורום את הפרטים.

מכשיר טאבלט עם תכונות אופיס בגירסת אנדרואיד. ועם ווייז וג'ימייל.

בין התכונות שלו: ללא אינטרנט דפדפן / חנות. ואין אפשרות לצפייה בסרטים, גם אם קיבלת במייל / הכנסת בעצמך בכרטיס... מלבד מה שהסרטת בתכונת הוידאו של המכשיר עצמו.

המחיר המקורי של המכשיר באיזור האלף פלוס, והוא מוכר זאת בפחות מחמש מאות כמדומני.

מלבד זאת ייתכן שיש עלות סים + התקנת תוכנה.
כל זה תצטרכו לשאול את המוכר.

עכשיו נותר לשאול מי יודע על המוכר ממיר....

בהצלחה רבה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה