יש לי בבית אינטרנט עם נטפרי, זה יכול לעבוד על ווייפיי שלהם?בכל טאבלט יש חריץ להכנסת סים של חברת תקשורת.
פשוט מכניסים סים עם קו של נטפרי
אתה מתכווין לקו נייח עם נטפרי? אין סיבה שלא יוכל להתחבר עם וייפי לראוטריש לי בבית אינטרנט עם נטפרי, זה יכול לעבוד על ווייפיי שלהם
השאלה היא האם נטפרי תומכים גם באנדרואיד או רק בווינדוסבכל טאבלט יש חריץ להכנסת סים של חברת תקשורת.
פשוט מכניסים סים עם קו של נטפרי
כן, היה זכור לי שפעם היה על זה דיבורהשאלה היא האם נטפרי תומכים גם באנדרואיד או רק בווינדוס
טאבלט לא בהכרח עם אנדרואיד, תלוי איזה.השאלה היא האם נטפרי תומכים גם באנדרואיד או רק בווינדוס
מה זה מעשי? צריך להבין בזה? שלא יסתבך לי סתםטאבלט לא בהכרח עם אנדרואיד, תלוי איזה.
ב. יש תמיכה של נטפרי גם באנדרואיד (לא רשמי, אבל מעשי כן)
צריך להתקין תעודת אבטחה.מה זה מעשי? צריך להבין בזה? שלא יסתבך לי סתם
מנסיון כבר שנהמנסיון מאד קשה טאבלט עם נטפרי כמו שכתבו פה שהתמיכה שלהם באנדרואיד זה לא ממש רשמי ומאד קשה להתחבר לנטפרי- ההתקנה וכו'
עדיף מחשב
ליתר דיוקולעצם השאלה לנטפרי יש בעיות רציניות עם שירותי גוגל (גימייל בתוכם) באנדרואיד
אז זה לא יעבוד באפליקציה שלהם אלא דרך האתר או דרך אפליקציות חלופיות
אם אין לך בבית לא מחשב ולא טאבלט, מחשב בעיניי עדיף.אז יש אולי סינון אחר שהוא מצוין, לא דווקא נטפרי?
אולי מכשיר של הדרן?
השאלה היא מה עדיף. אם אני זקוקה נטו למייל ואולי בנק, האם כדאי מחשב, או טאבלט?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים