טאבלט נעול - דחוף! עזרה!

• הוסף לסימניות
אני יש לי הגנה נטפרי וכתבתי איך פורצים טבלט ואת הסוג וזה נתן לי אבל זה היה חסום תנסה אתה

• הוסף לסימניות
אולי מישהו יוכל לעזור לי ?
בתיכון שלנו יש טאבלטים עם יומן דיגיטלי .
רצינו להוריד גירסא חדשה יותר של האפליקציה של היומן ואז היינו צריכים לרשום את המייל והסיסמא של הטאבלט כדי לעשות זאת .
כרגע יש לנו בעייה כי אנחנו לא זוכרים את הסיסמא של חשבון הגימייל הזה .
יש למישהו פיתרון ? אמרו לנו שהדרך היחידה זה לפרוץ אותם מישהו יודע איך ?
זה מאדדד יעזור לנו ...

• הוסף לסימניות
להוריד במחשב את הקובץ של האפליקציה שאתם רוצים ב APK להכניס לטאבלט ולהתקין

• הוסף לסימניות
יש תוכנות בשביל לפרוץ אותו
אם זה של אפל זה מצריך איפוס של המכשיר אם יש חשבון iCloud זה יחזיר לכם את החומר

• הוסף לסימניות
איזה תוכנות
יש תוכנות בשביל לפרוץ אותו
אם זה של אפל זה מצריך איפוס של המכשיר אם יש חשבון iCloud זה יחזיר לכם את החומר
אילו תוכנות?
הוא לא של אפל
אבל יש לי גם טלפון של אפל שאני לא מצליחה לפתוח
שניהם של גיסי שנפטר לפני שנתיים ואף אחד במשפחה לא הצליח לפתוח.
גם לא את חשבון גוגל שלו...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה