דרוש מידע טאבלט- נתיב או הדרן?

• הוסף לסימניות
תוכלו להחכים אותי?

אני צריכה טאבלט גדול ממש (שיראה כמו מחשב נייד איכשהו..)
נראה לכם ש-10.1 אינטש זה גודל מתאים?

בעקרון לא חשבתי להוסיף לו קליטת אינטרנט, אלא להוציא את ה-WIFI אחרי הכנסת התוכנות והאפליקציות, ואז זה סיפור של לכאורה כ-500 ש"ח בערך.

אח"כ התחלתי להתלבט- אולי בכ"ז כדאי לקנות עם חסימה ולקבל ניידות עם המייל והאתרים החשובים לי. אז אני רוצה לדעת כמה עולה טאבלט של הדרן וכמה של נתיב, מה התשלום החודשי לכ"א ואיזו קליטה יותר טובה מבין שניהם.

תודה מראש!

• הוסף לסימניות
תוכלו להחכים אותי?

בעקרון לא חשבתי להוסיף לו קליטת אינטרנט, אלא להוציא את ה-WIFI אחרי הכנסת התוכנות והאפליקציות, ואז זה סיפור של לכאורה כ-500 ש"ח בערך.

אח"כ התחלתי להתלבט- אולי בכ"ז כדאי לקנות עם חסימה ולקבל ניידות עם המייל והאתרים החשובים לי. אז אני רוצה לדעת כמה עולה טאבלט של הדרן וכמה של נתיב, מה התשלום החודשי לכ"א ואיזו קליטה יותר טובה מבין שניהם.

תודה מראש!
זה מאוד תלוי מה חשוב לך שיהיה בו
בכל אופן לי יש טלפון של הדרן ונתיב ואני נהנה יותר בנתיב (חייב לציין שהם לא מושלמים אבל בסדר גמור לעומתם).
חבל שנטפרי לא עשו לזה עדין סינון..
נ .ב גם להדרן יש כמה מעלןת על נתיב .

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אני לא צריכה טלפון, רק מייל וכאלה.
כמה עולה לחודש? וכמה עולה המכשיר?

• הוסף לסימניות
אני לא צריכה טלפון, רק מייל וכאלה.
כמה עולה לחודש? וכמה עולה המכשיר?
תבדקי באתר שלהם אני יודע שהם לוקחים משהו כמו 30 40 לחודש אבל אצלהם זה בדרך כלל בלי תקלות כך שעדיף לשלם קצת יותר מאשר לשלם פחות ולסבול

• הוסף לסימניות
תוכלו להחכים אותי?

תודה מראש!
אני עשיתי אצל ספק של נטפרי. ויש לי נטפרי וזה מושלם!

• הוסף לסימניות
כמה ג'יגה יש לך בפרטנר וכמה את משלמת עליו?

• הוסף לסימניות
איך קונים טאבלט של נתיב?
אצל ספק? או קונים רגיל ומתקינים את התוכנה כמו במחשב?

• הוסף לסימניות
איך קונים טאבלט של נתיב?
אצל ספק? או קונים רגיל ומתקינים את התוכנה כמו במחשב?
עדיף לקנות דרכם כי אז האחריות מהם.
אבל אפשרי לקנות רגיל ולהתקין עליו את נתיב, כמובן שצריך לבדוק שנתיב עובדים עם הדגם הזה.

• הוסף לסימניות
אז איך קונים דרכם?
יש להם סוכנים? משרד? חנות?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה